Conference League

Anghel Iordănescu, trist după încă o rușine suferită de FCSB: „O seară decepționantă. Dică nu trebuia schimbat”

Anghel Iordănescu

Articol de Andrei Petrescu, Valentin David (video)  —  vineri, 04 noiembrie 2022

FCSB - West Ham 0-3. Anghel Iordănescu, invitatul special al celui mai nou episod din podcastul Profu' de Sport , a vorbit după înfrângerea roș-albaștrilor cu englezii.

Fostul selecționer a urmărit de pe Arena Națională meciul celor de la FCSB cu West Ham și s-a arătat extrem de dezamăgit de rezultat și de prestația roș-albaștrilor. De asemenea, el a vorbit și despre plecarea lui Nicolae Dică de la FCSB.

VIDEO. Declarațiile lui Anghel Iordănescu, după FCSB - West Ham 0-3

>

„Din păcate, nu am văzut prea multe lucruri bune. O seară tristă, care ne decepționează pe toți. Faptul că pierdem cu 0-3, cu o echipă de rezerve, nu ne poate da speranțe.

Fotbalul românesc suferă în primul rând la nivel de conducători. Eu cred că Dică nu trebuia schimbat. E trist să ai 10 sau 11 antrenori schimbați după 16 etape de Liga 1”, a declarat Anghel Iordănescu după meci, la zona mixtă.

Anghel Iordănescu o laudă pe CFR Cluj

Anghel Iordănescu a vorbit și despre CFR Cluj. Echipa antrenată de Dan Petrescu a câștigat cu Ballkani, scor 1-0, și s-a calificat în play-off-ul Conference League. Clujenii își află adversarul din primăvară luni, de la ora 15:00, ora României.

„Trebuie să recunoaștem că CFR Cluj e echipa noastră cea mai valoroasă. A fost criticat Petrescu, dar uite că duce echipa în primăvară”, a declarat Iordănescu.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.