Conference League

Cel mai direct fotbalist de la FCSB: „Suntem departe de fotbalul mare! West Ham putea să bage și copiii”

FCSB a fost învinsă de West Ham, scor 0-3, și a terminat grupa de Conference League cu un golaveraj rușinos, 3-18. Ștefan Târnovanu, portarul vicecampioanei, a recunoscut superioritatea „ciocănarilor”.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 04 noiembrie 2022

FCSB a fost învinsă de West Ham, scor 0-3, și a terminat grupa de Conference League cu un golaveraj rușinos, 3-18. Ștefan Târnovanu (22 de ani), portarul vicecampioanei, a recunoscut superioritatea „ciocănarilor”. 

Târnovanu a fost cel mai bun om al celor de la FCSB în disputa cu West Ham, patru parade bune în prima repriză. Internaționalul român a simțit pe pielea lui diferența de valoare. 

Ștefan Târnovanu, după FCSB - West Ham 0-3: „Suntem departe de fotbalul mare!”

„Concluzia e că mai avem de muncit. Suntem departe de fotbalul mare. Poate să vină West Ham și cu echipa a 2-a, și cu copiii... Am evitat câteva goluri, dar s-a terminat 0-3. Cu ce ajută? Că nu am luat 6? Un meci dificil, o echipă bună de Premier League. S-a văzut diferența.

Dacă am da vina pe arbitraj, nu am fi sinceri cu noi. S-a jucat la o singură poartă. Singura chestie de care îmi pare rău e că am luat gol în finalul primei reprize”, a spus Ștefan Târnovanu la Pro Arena.

Le mulțumim suporterilor, speram să îi facem fericiți astăzi, dar nu am putut. Vom vedea la anul. Îi felicit pe cei de la CFR. Mă bucur pentru ei, sunt o echipă din România și chiar mă bucur
- Ștefan Târnovanu, portar FCSB

VIDEO. Fanii celor de la FCSB n-au rezistat până la finalul meciului cu West Ham

>

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.