Conference League

Mihai Pintilii, despre moștenirea lăsată de Becali și Dică: „Așa au hotărât conducerea și fostul staff. E păcat să te faci de râs!”

Mihai Pintilii (37 de ani), interimarul de pe banca vicecampioanei”, speră ca derby-ul din week-end, cu Rapid, să fie un punct de trezire pentru elevii lui.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 04 noiembrie 2022

FCSB a fost învinsă de West Ham, scor 0-3, și a terminat grupa de Conference League cu un golaveraj rușinos, 3-18. Mihai Pintilii (37 de ani), interimarul de pe banca vicecampioanei”, speră ca derby-ul din week-end, cu Rapid, să fie un punct de trezire pentru elevii lui. 

Mihai Pintilii speră ca dușul rece primit de FCSB în Conference League să îi trezească pe jucători înaintea derby-ului cu Rapid, programat duminică, de la ora 21:00, în etapa cu numărul 17 din Liga 1.

Mihai Pintilii, după FCSB - West Ham 0-3

„Am jucat cu un adversar care a venit doar cu jumătate din echipa bună. Am încercat, dar din păcate au fost mai buni. Multe lucruri chiar nu știu ce să zic. Speram la o atitudine mai bună, să își dorească. Trecem printr-un moment greu. Poate derby-ul cu Rapid să fie o scânteie pentru ei, să căpătăm încredere. Dar depinde doar de ei. Nu avem ce să lucrăm în două zile.

Competiția a fost neglijată, așa au hotărât conducerea și fostul staff. Am fugit după doi iepuri și nu am prins niciunul. Asta trebuie să le dea de gândit jucătorilor. E păcat să te faci de râs. Eu nu cred că nu pot alerga! Au 19, 20 de ani. Nu ai cum să te plângi. 

Trebuie să le ridic moralul, să capete încredere. N-ai cum să uiți fotbalul în 3 luni de zile. Aici nu înțeleg anumite chestii, de ce fac lucrul ăsta, cum de greșesc pase simple. Eu sunt făcut să câștig, asta vreau!”, a spus Mihai Pintilii la Pro Arena. 

VIDEO. Fanii celor de la FCSB n-au rezistat până la finalul meciului cu West Ham

>

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.