Conference League

David Moyes l-a rugat pe Pintilii să îi transmită un mesaj lui Nicolae Dică: „Nu îmi place să văd asta”

FCSB a fost învinsă de West Ham, scor 0-3, și a terminat grupa de Conference League cu un golaveraj rușinos, 3-18. David Moyes (59 de ani), antrenorul „ciocănarilor”, visează la câștigarea trofeului. / FOTO: Imago

Articol de Andrei Petrescu, Valentin David (video)  —  Friday, 04 November 2022

FCSB a fost învinsă de West Ham, scor 0-3, și a terminat grupa de Conference League cu un golaveraj rușinos, 3-18. David Moyes (59 de ani), antrenorul „ciocănarilor”, visează la câștigarea trofeului. 

la finalul partidei de pe Arena Națională, David Moyes s-a întreținut câteva clipe cu Mihai Pintilii: „L-am rugat să-i transmită cele mai bune gânduri lui Dică, nu îmi place să văd antrenori care își pierd jobul. Și munca noastră este grea. E ușor să critici când nu ești în această situație”.

David Moyes a bătut-o pe FCSB și vrea trofeul Conference League 

>

„A fost o grupă perfectă pentru noi, am câștigat toate meciurile. Am avut și o șansă să vedem la lucru fotbaliștii care au jucat mai puțin. Am un mare respect pentru fotbalul din România pentru FCSB. Nu a fost nicio clipă vorba despre lipsă de respect. Steaua București s-a descurcat bine astăzi, meritau să fie aici.

Sper să câștig trofeul Conference league, am ambiția asta. Sper să fiu la fel de norocos ca Jose Mourinho. Îmi amintesc cât de emoționat a fost anul trecut, la finală”, a spus David Moyes la Pro Arena. 

AS Roma, formația antrenată de Jose Mourinho, a câștigat ediția inaugurală din Conference League, 1-0 într-o finală cu Feyenoord. 

VIDEO. Fanii celor de la FCSB n-au rezistat până la finalul meciului cu West Ham

>

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.