Liga 1

Continuă criza la Botoșani » Voluntari câștigă în deplasare și se apropie de play-off! Clasamentul ACUM

+21 Foto
Botoșani - Voluntari/ foto Ionuț Tăbultoc

Articol de Ionuț Tăbultoc (foto)  —  Friday, 04 November 2022

FC Botoșani a pierdut cu FC Voluntari, scor 0-1, în primul meci din etapa #17 din SuperLiga. Este prima victorie a ilfovenilor după două înfângeri consecutive (0-3 cu Chindia și 0-1 cu Petrolul). 

Prima repriză la Botoșani - Voluntari a fost extrem de săracă în acțiuni de poartă. Nu a avut nicio ocazie și niciun șut pe poartă. Voluntari a încercat să amenințe de la distanță, dar șuturile elevilor lui Ciobotariu au trecut departe de buturile lui Pap.

Finalul reprizei a găsit-o pe Botoșani în atac, cu Zabou la finalizare. Mijlocașul moldovenilor a ajuns norocos la o minge în careu, dar din poziție centrală a trimis mult peste poartă.

Jocul a început furtunos după pauză. Voluntari a deschis scorul în minutul 46, după ce șutul ratat al lui Damașcan a fost deviat în proprie poartă de Sadiku. Botoșani a replicat prin Mateus și Sno, care au ratat în decurs de un minut două ocazii mari. Primul a trimis puțin pe lângă poartă, al doilea a fost blocat de Mihai Popa.

Voluntari a fost aproape de 2-0 după o oră de joc. Faza l-a avut din nou în prim-plan pe Damașcan: moldoveanul a trimis puțin pe lângă poartă, cu capul.

Pap, portarul de la FC Botoșani, a oferit parada meciului. A intervenit în ultimul moment la lovitura de cap din 6 metri a lui Damașcan. Botoșani a fost aproape să evite înfrângerea în prelungiri, după ce Mihai Roman II a șutat năpraznic. Popa a fost atent și a reușit să respingă.

Botoșani continuă perioada dezastruoasă, având o singură victorie în ultimele 11 partide din Liga 1! De partea cealaltă, Voluntari s-a apropiat la 3 puncte de locurile de play-off.

Clasamentul din Liga 1

FINAL. FC Botoșani - FC Voluntari 0-1

1375 de faniau fost prezenți la meciul Botoșani - Voluntari

FC Botoșani - FC Voluntari, echipe de start: 

FC Botoșani: 1. Ed. Pap - 2. Sno, 44. Sadiku, 21. Boli, 30. Țigănașu - 99. Zabou, 18. Perianu, 4. Ivanov - 9. Mateus, 17. S. Camara, 26. Mailat
Rezerve: 82. Ureche, 16. Shahaf, 19. Patache, 20. M. Roman II, 25. Sylla, 32. Șeroni, 33. David, 77. Dragu, 93. Pinson, Dican
Antrenor: Mihai Teja

FC Voluntari: 71. M. Popa - 3. Meleke, 5. Armaș, 34. Matricardi - 14. M. Lopes, 18.H. Tavares 16. Govea, 7. Aliji - 22. Rață, 77. Nemec, 9. Damașcan
Rezerve: 88. Fernandez, 2. C. Achim, 8. Răduț,  10. Merloi, 17. D. Andrei, 18. Helder, 90. A. Munteanu, Florea, Andreș, Costin
Antrenor: Liviu Ciobotariu

Stadion: „Municipal”, Botoșani - Capacitate: 7.782 locuri
Arbitru: Ionuț Coza (Cernica - Ilfov) / A1: Vasile Marinescu (București) / A2: Adrian Popescu (Craiova) / Arbitru VAR: George Găman (Craiova) / Arbitru AVAR: Sebastian Gheorghe (Suceava) / R1: Bogdan Dumitrache (București) / Observator arbitri: Iosif Olah (Sfântu Gheorghe)

VIDEO Valeriu Iftime, în discuții cu un investitor român: „M-a contactat un băiat din Piatra Neamț! Să vedem cum facem”

>

Citește și alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.