Liga 1

Becali: "In 2005 n-am acceptat un blat cu Braşovul!"

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  vineri, 09 mai 2008

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a povestit aseara, în direct la B1 TV, că i-a fost propus un blat la un meci din ultima etapa de campionat, în sezonul 2004-2005.

"Era unu la Braşov, care e acum pe la CFR Cluj, care le face toate jocurile ceferistilor. A venit la mine să facem blat. A venit la mine să-mi spună că dacă dau bani la jucătorii de la Braşov cîştig campionatul, cîte 40.000 la trei jucători. Era ultima etapă şi Steaua juca cu Braşovul, am bătut cu 1-0 prin golul lui Dorinel Munteanu, dar n-am acceptat ce mi-a propus Răzvan Zamfir. M-am consultat cu mai mulţi prieteni şi mi-am dat seama că e ceva necurat. Zamfir de la CFR era un nespălat şi un jegos atunci şi am crezut că l-a pus cineva să facă aşa ceva. Era tovarăş cu Adrian Ilie. În clipele alea eram foarte disperat să iau titlul, dar i-am spus clar că nu dau nimic, că nu vreau. Dacă ar fi acceptat toată echipa, poate dădeam bani. Eram prea disperat în acele momente să-mi dau seama ce fac!", a spus Becali.

"Trică e un dobitoc şi un imbecil care se milogea de mine să plece de la Steaua!"

Gigi Becali l-a atacat si pe jucătorul celor de la CFR Cluj, Eugen Trica. Becali a spus că înainte ca Trică să ajungă în Bulgaria, acesta "se milogea" să-l lase să plece de la Steaua.

"Trică se milogea pe la mine să-l las să plece în Bulgaria şi acum îmi zice să mă duc eu la puşcărie! Trică e un dobitoc, după ce îl înjura lumea peste tot, acum o să-l înjure şi mai mult. E un idiot şi o să vedeţi ce o să se întîmple pe stadioanele din România cînd joacă Trică! Eu l-am lăsat să plece gratis de la Steaua şi uite ce face acum!", a precizat Becali.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.