Liga 1

Gigi Becali a lăudat și „urecheat” un fotbalist în același timp: „La muncăăă! Dacă era la Hagi acum zbârnâia”

+12 Foto
Eduard Radaslavescu, primul din stânga, #80

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 04 noiembrie 2022

Gigi Becali (64 de ani), patronul de la FCSB, l-a lăudat și în același timp „urecheat” pe Eduard Radaslavescu, mijlocașul de 18 ani pe care l-a cumpărat cu 850.000 de euro.

Becali vede potențialul lui Eduard Radaslavescu și speră ca mijlocașul crescut de Academia „Gheorghe Hagi” să devină un produs de export important al FCSB-ului.

Totuși, Becali consideră că Radaslavescu trebuie să muncească mai mult și că internaționalul U20 este „plinuț”.

Gigi Becali l-a lăudat și „urecheat” pe Eduard Radaslavescu în același timp

„Mă gândesc să iau bani pe ăia de 19-20 de ani. Uite, Radaslavescu, are ceva, se vede și în mișcări. Dar trebuie muncit cu el, nu vedeți că e și puțin plinuț la 18 ani.

La muncăăă!!! Dacă era la Hagi acum zbârnâia. Dar dacă eu nu mă pot duce acolo... O să-i spun lui MM, dacă poate să facă, bine, dacă nu...”, a precizat Becali la Pro Arena.

Eduard Radaslavescu, promovat în toamna anului trecut la prima echipă a Farului și cumpărat de FCSB în august, a prins 12 meciuri la prima echipă roș-albastră, în care a înscris un gol.

În 0-3 cu West Ham, Radaslavescu a jucat a doua repriză, după ce i-a luat locul la pauză lui Marco Dulca.

S-au schimbat cinci antrenori la Steaua, dar Pintilii a rămas mereu aici. Ne-a încurajat, ne-a dat o mână de ajutor, ne-am pregătit cu el și cred că a făcut-o bine. A fost singurul om care a rămas lângă echipă de când am venit eu la Steaua, de un an și jumătate. Nu, nu s-a rupt vestiarul nostru. Dică a ținut vestiarul unit. A avut o discuție cu Malcom Edjouma și Dawa la meciurile cu Petrolul și U Cluj, dar vă spun 100% că nu au existat alte probleme 
- Andrei Cordea

Trebuie să muncim foarte mult, să nu mai auzim reproșuri și comentarii. Meciurile cu Silkeborg au fost, clar, o imagine neagră pentru noi și pentru fotbalul românesc. Sper să nu se repete. Mulți ani nu au jucat pe două fronturi, iar asta s-a văzut. Îi felicit pe cei de la CFR Cluj și atât. Nu vreau să comentez plecarea lui Dică. A plecat în momentul foarte greu pentru echipă, dar nu vreau să comentez. E subiect închis
- Risto Radunovic, fundaș stânga la FCSB

Mai multe știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.