Liga 1

Cordea l-a dat de gol! Nicolae Dică s-a mai certat cu un titular de la FCSB, în afară de Dawa

Nicolae Dică, la FCSB, foto: Imago

Articol de Vlad Nedelea, Iosif Popescu (video)  —  Friday, 04 November 2022

Andrei Cordea (23 de ani), unul dintre cei mai importanți jucători de la FCSB, l-a dat de gol pe fostul antrenor Nicolae Dică, despre care a dezvăluit că s-a contrat și cu Malcom Edjouma, nu doar cu Joyskim Dawa.

După FCSB - West Ham 0-3, Andrei Cordea, unul dintre titularii de la FCSB, a fost întrebat dacă a simțit o ruptură între vestiar și Nicolae Dică, antrenorul care a demisionat zilele trecute de la cârma echipei. 

Cordea a negat vehement acest lucru, dar în același timp l-a dat de gol pe fostul „principal” de la FCSB, dezvăluind că în vestiar a avut loc și un conflict între acesta și mijlocașul defensiv Malcom Edjouma.

Andrei Cordea l-a dat de gol! Nicolae Dică s-a mai certat cu un titular de la FCSB, în afară de Dawa

>

„Vestiarul nu s-a rupt, vă spun asta 100%. Am văzut ce s-a scris în presă, dar el a ținut vestiarul unit. Atât că a avut o discuție cu Dawa și cu Malcom la meciurile cu Petrolul și U Cluj, dar vă zic 100% că nu a pierdut vestiarul, l-a ținut bine.

Ne pare rău că a plecat așa repede. Sincer, nu mă așteptam să plece. Doream să ne îndeplinim obiectivul final, de a câștiga campionatul. Acum a rămas Pintilii și trebuie să facem treabă alături de el”, a afirmat Cordea.

Cearta dintre Dică și fundașul camerunez Joyskim Dawa era deja de notorietate. Însuși Dică vorbise despre acest lucru:

Nu accept să comentezi la deciziile mele. Iar Dawa comenta. Nu am înțeles ce zice, vorbea în franceză. Păi, nu faci ce zic și mai și comentezi?! I-am spus «Taci» în engleză. Am continuat cu indicațiile, dar el tot vorbea în franceză. Am zis «OK, gata!» și l-am dat afară.

Ce a mai spus Andrei Cordea după West Ham - FCSB:

La Steaua s-au schimbat deja 5 antrenori, dar Pintilii a rămas. A fost mereu alături de noi, ne-a încurajat, ne-a spus ce trebuie să facem. A fost omul care ne-a dat o mână de ajutor atunci când am avut nevoie și a făcut-o bine.

Eu m-am înțeles cu Pintilii, m-a ajutat foarte mult, este un om bun, care știe fotbal, a jucat la nivel înalt, chiar și în Champions League. Se vede că a jucat fotbal, ne-ar fi de ajutor.

Mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.