Liga 1

Dan Petrescu la FCSB? Răspunsul tranșant al lui MM Stoica: „Suporterii s-ar bucura, Gigi nu”

Mihai Stoica (57 de ani) este sigur că Dan Petrescu (54 de ani) va antrena niciodată la FCSB, deși spune că suporterii l-ar primi cu brațele deschise.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 04 noiembrie 2022

Mihai Stoica (57 de ani) este sigur că Dan Petrescu (54 de ani) nu va antrena niciodată la FCSB, deși spune că suporterii l-ar primi cu brațele deschise. 

Dan Petrescu a dus-o pe CFR Cluj în play-off-ul Conference League, a treia calificare din carieră în primăvara europeană. Mihai Stoica a lăudat performanța antrenorului campioanei. 

Mihai Stoica îl laudă pe Dan Petrescu: „Cea mai mare performanță la care putem spera!”

„N-am văzut niciun meci jucat de CFR Cluj în grupe, am jucat mereu unii după ceilalți. E cea mai mare performanță la care poate spera un club din România.

Petrescu realizează a treia calificare în primăvara europeană... Nu contează cum le obține, că marchează din corner, din fază fixă. Nu mai există antrenor care să fi obținut asta, doar clubul Steaua”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport. 

Întrebat de Silviu Samuilă, moderatorul emisiunii „Sport Center” de la Orange Sport, dacă e posibil ca Dan Petrescu să o antreneze în viitor pe FCSB, Mihai Stoica a fost tranșant: „Sunt convins că Dan Petrescu nu va antrena FCSB. Logic, discutând de ADN, ar trebui încercat. Dar nu depinde nici de Petrescu, nici de mine”.

Suporterii s-ar bucura de rezultate, dar Gigi nu. Când a fost Zenga, nu era mulțumit, nu îi plăcea cum joacă echipa. Gigi are o chestie, că vrea posesie, posesie. El vrea să aibă siguranță când e mingea la noi, să nu trăim cu emoții
- Mihai Stoica, manager general FCSB

VIDEO. Dumitru Dragomir, după calificarea CFR-ului în primăvara europeană: „Dan Petrescu și-a făcut treaba”

>

Citește și alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.