Liga 1

Florin Talpan nu acceptă ca Steaua să promoveze ajutată de noul ordin MApN: „Nu îi las! Cine a semnat documentul trebuia demis la prima oră!”

Florin Talpan, juristul celor de la CSA Steaua, spune că ordinul emis de Vasile Dîncu și publicat joi, 3 noiembrie, în Monitorul Oficial al României mai rău încurcă planurile clubului „militar”.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 04 noiembrie 2022

Florin Talpan, juristul celor de la CSA Steaua, spune că ordinul emis de Vasile Dîncu și publicat joi, 3 noiembrie, în Monitorul Oficial al României mai rău încurcă planurile clubului „militar”.

  • Un ordin publicat astăzi în Monitorul Oficial al României adaugă un pasaj important în regulamentul de organizare și funcționare al CSA Steaua, club aflat în prezent în imposibilitatea de a promova în Liga 1. Clubul de fotbal se poate asocia acum cu „terțe persoane juridice, publice sau private”, o eventuală mișcare prin care i-ar fi deschise porțile către prima ligă.

Florin Talpan, omul care poartă „războiul” contra FCSB în numele CSA, a respins categoric modificările făcute în regulamentul de organizare al clubului. Juristul e de părere că Steaua ar putea ajunge din nou pe mâna unui patron ca Gigi Becali.

Florin Talpan: „Modificarea nu ajută Clubul Sportiv al Armatei!”

„S-a schimbat regulamentul de funcționare al clubului Steaua, de către domnul Dîncu, cu o zi înainte de a nu mai fi ministru. Nu e OK! Acea modificare nu ajută Clubul Sportiv al Armatei. Vreți să ajungem de unde am plecat? 

Acea modificare a fost făcută fără acordul meu. Nu îmi dau acordul pe astfel de prostii. Cine și-a dat acordul să își asume. Dacă se va face vreodată vreo asociere, nu îi las! Pentru că e munca mea de atâția ani în procese. 

Nu știu cine a semnat asta, ce jurist și-a dat acordul. Din punctul meu de vedere trebuia destituit la prima oră! Bănuiesc că niște juriști și-au dat acordul. 

Este un document semnat împotriva clubului Steaua. Spun din propria experiență. Noi pentru asta ne-am judecat. Nu se poate așa ceva! Cred că vă imaginați ce înseamnă asta”, a spus Florin Talpan, potrivit Prosport.

Schimbare importantă la CSA Steaua: asocierea cu „terțe persoane” este acum posibilă

În Monitorul Oficial al României a fost publicat marți un „ordin pentru completarea Regulamentului de organizare și funcționare al Clubului Sportiv al Armatei Steaua, aprobat prin Ordinul ministrului apărării naționale”.

Acesta presupune introducerea unui alineat nou la Regulamentul de organizare și funcționare al clubului, care spune în felul următor:

Clubul Sportiv al Armatei „Steaua” se poate asocia, cu avizul consultativ al Colegiului Ministerului Apărării Naționale, cu terțe persoane juridice, publice sau private, în vederea constituirii unei asociații fără scop patrimonial, având ca obiect participarea la competiții sportive.

Ordinul a fost semnat de fostul ministrul al Apărării Naționale, Vasile Dîncu, înainte ca acesta să demisioneze din funcție.

VIDEO Florin Talpan: „Ciolacu ar trebui să aibă grijă cu astfel de declarații”

>

Citește și alte știri despre CSA Steaua: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.