Stranieri

Cosmin Contra, aproape să semneze cu o nouă echipă » Unde poate ajunge fostul selecționer

Cosmin Contra

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 04 noiembrie 2022

Cosmin Contra (46 de ani) ar fi aproape să o preia pe Al Nasr, echipă din Emiratele Arabe Unite. El i-ar lua locul lui Thorsten Fink.

Contra este liber din iunie, când se despărțea de Al Ittihad Jeddah, din Arabia Saudită. Acum, jurnalistului Ali Saeed Al Kaabi susține că tehnicianul român ar fi fost prezent la meciul pierdut de Al Nasr cu Al Jazira, 0-2, și ar urma să semneze cu formatia învinsă, scrie presa arabă.

Contra, aproape să semneze cu Al Nasr

Al Nasr are un start modest de campionat în Emiratele Arabe Unite. Este pe locul 12 din 14 după 9 etape, cu 6 puncte. În ultima etapă de campionat, Al Nasr a pierdut cu Al Jazira, 0-2, meci în care Florin Tănase a reușit să marcheze.

„Următorul antrenor al clubului Al-Nasr va fi românul Cosmin Contra, fostul tehnician al clubului saudit Al Ittihad”, a transmis Al Kaabi pe postul TV „Abu Dhabi”.

Dacă ar semna cu Al Nasr, Contra ar rămâne în zona Golfului. Înainte de antrena la Al Ittidad, el a pregătit-o o scurtă perioadă pe Dinamo, în toamna lui 2020. De-a lungul carierei, Contra a mai antrenat: Fuenlabrada, Petrolul, Getafe, Guangzhou RF, Alcorcon și naționala României.

Olăroiu și Isăilă antrenează tot în Emiratele Arabe Unite

Dacă ar semna cu Al Nasr, Contra s-ar duela cu alți doi antrenori români în campionatul din Emirate. Cosmin Olăroiu o pregătește pe Al Sharjah, iar Daniel Isăilă pe la Bani Yas.

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.