Liga 1

Ilie Dumitrescu îl laudă pe antrenorul care a refuzat-o pe FCSB: „Îl admir! A avut orgoliu și mândrie”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 05 noiembrie 2022

 Ilie Dumitrescu a avut cuvinte de laudă la adresa lui Liviu Ciobotariu (51 de ani), antrenorul care a susținut că a refuzat s-o preia pe FCSB.

Antrenorul de la FC Voluntari a fost favoritul lui Gigi Becali, dar a preferat să continue la formația din Ilfov, cu care să luptă să intre în play-off.

Liviu Ciobotariu, lăudat de Ilie Dumitrescu după ce a refuzat-o pe FCSB

Ilie Dumitrescu spune că îl admiră pe Liviu Ciobotariu pentru decizia luată și îl laudă pentru rezultatele avute cu FC Voluntari.

„Îl admir! Mă bucur pentru el. A avut orgoliu și mândrie și nu a mers unde putea să câștige dublu, la o echipă care vrea să câștige titlul. La Voluntari, maximum ar putea să intre din nou în play-off, dar e greu. Era un pas important pentru el.

E un antrenor care nu a avut un pic de noroc, dacă ne aducem aminte că a fost la câteva minute să câștige campionatul cu ASA Târgu Mureș.

E un antrenor serios. A ajuns cu Voluntari în play-off și a jucat o finală de Cupă. A scos maximum din ceea ce se putea scoate la FC Voluntari în sezonul trecut. Ce putea face mai mult acolo?

A fost foarte aproape să ajungă să câștige un trofeu. Când schimbi doi-trei jucători e nevoie de timp ca să se integreze, dar uite că el își face treaba foarte bine și a ajuns să scoată maximum de la acest lot. Voluntari o echipă incomodă”, a spus Ilie Dumitrescu, potrivit digisport.ro

Cu Neagoe e cum a fost cu Ciobotariu

Apropiați ai lui Becali susțin că noul favorit al lui, după ce tratativele pentru angajarea lui Ciobotariu au picat, ar fi Eugen Neagoe

Situația olteanului e la fel ca a lui Ciobi, adică și el e sub contract, cu U Cluj, și nici nu ar fi încântat să lucreze după regulile lui Becali, cu formula de start și cu schimbările din timpul meciurilor dictate la telefon.

Gigi a primit și multe propuneri de antrenori străini, dar el insistă că tot un român ar vrea să aibă pe bancă. 

VIDEO Totul despre FCSB - Rapid

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.