Liga 1

Mihai Stoica, avertisment pentru fanii Rapidului: „Astea-s glumițe! Dacă au făcut așa, să fie cuminți!” + Câte bilete s-au vândut: „Nu-s puține”

Mihai Stoica (57 de ani), managerul general al celor de la FCSB, a aprins derby-ul cu Rapid, programt duminică, de la ora 21:00, pe Arena Națională.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 05 noiembrie 2022

Mihai Stoica (57 de ani), managerul general al celor de la FCSB, a aprins derby-ul cu Rapid, programat duminică, de la ora 21:00, pe Arena Națională. 

  • FCSB - Rapid, derby-ul etapei cu numărul 17 din Liga 1, se joacă duminică, de la ora 21:00, liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Orange Sport 1, Prima Sport 1 și Digi Sport 1.

Pe grupurile suporterilor rapidiști au apărut informații potrivit cărora fanii giuleșteni au cumpărat multe bilete la Tribuna 2. Mihai Stoica dezminte informația.

Mihai Stoica „aprinde” derby-ul Rapid - FCSB

„Astea-s glumițe. Nu și-au luat bilete la Tribuna 2. Dacă și-au luat, atunci trebuie să vină fără fulare, fără însemne și să fie cuminți. Trebuie să se comporte exact ca suporterii noștri de acolo. Când pregătești o astfel de lovitură, în niciun caz nu anunți pe rețelele de socializare.

Am sărit puțin de 20.000 de bilete în total. Ei au 2.400 de tichete. Mi se pare că am fost noi foarte puțini în Giulești, doar 600. Ce să facem? O să mai vină lume și mâine, cel puțin 25.000 de spectatori. Nu-s puțini!”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport. 

Temerea lui Mihai Stoica înainte de FCSB - Rapid

Greșelile de arbitraj din meciul Rapid - CFR Cluj, scor 2-1, l-au speriat pe Mihai Stoica: „Înțeleg că la centru va fi Sebastian Colțescu. Am încredere în capacitatea lui de a fi echidistant. Dar avem VAR și mi se accelerează pulsul când mă gândesc ce s-a întâmplat la meciul Rapid - CFR. Să dai asemenea penalty-uri, apoi să dai 6 minute de prelungire, apoi să nu lași jocul până la final...”.

Din punctul meu de vedere, noi suntem favoriți. Sigur, avem probleme de lot, nu pot să le spun, dar cred că suntem capabili să aliniem un prim 11 superior Rapidului. Poate fizic să stea mai bine ei, au avut timp să pregătească jocul, dar nu factorul fizic face diferența la jocul ăsta
- Mihai Stoica, manager general FCSB

VIDEO. Cele mai importante informații înainte de FCSB - Rapid

>

Citește și alte știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.