Liga 1

Latovlevici, „făcut pachet” de oficialul lui FC Argeș: „E deja al 5-lea meci în care greșește capital” + Replica zilei în Liga 1: „I-au asfaltat”

Iasmin Latovlevici/ foto Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 05 November 2022

Daniel Stanciu, oficialul lui FC Argeș, l-a arătat cu degetul pe Iasmin Latovlevici, după înfrângerea cu Sepsi, scor 0-5.

Stanciu acuză greșelile din ultimele meciuri făcute de „Lato”. Fundașul a fost schimbat după doar 30 de minute cu Sepsi. 

În minutul 27, la 0-0, Latovlevici a ratat complet o preluare și, în tentativa de a-și corecta greșeala, a comis un penalty evident: l-a faultat în careu pe Păun, mijlocașul lui Sepsi fiind cel care a ajuns primul la minge.

Daniel Stanciu l-a criticat pe Latovlevici

„Latovlevici, un jucător cu experiență mare, e deja la al 5-lea meci în care greșește capital. Mesajul pe care îl transmite nu e unul pozitiv. 

Vom trage linie în iarnă și vom analiza. Vom renunța la mulți dintre ei. Trebuie schimbată atitudinea, să alergi, să încerci să câștigi duelurile”, a spus Daniel Stanciu la „Digi Sport Special”

Florin Răducioiu, după Argeș - Sepsi 0-5: „I-au asfaltat”

„Timpul ne va spune dacă Argeș a luat decizia bună de a-l înlocui pe Prepeliță cu Croitoru. În fotbal e nevoie de timp. Nu cunoști jucătorii, caracterele lor. Vreau să fiu imparțial, dar mă bucur pentru victoria lui Sepsi. 

Această echipă a jucat bine, dar din păcate jocul nu a dat și randament. Nu meritau să piardă în ultimele etape, dar s-au lovit de imprecizia atacanților. Azi i-au asfaltat pe cei de la Argeș”, a spus Florin Răducioiu la Prima Sport 1.

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.