Liga 1

Rădoi s-a scuzat după greșeala de la conferință: „Nu vreau să mă trezesc cu vreun telefon de la Usain Bolt”

Mitrel Rădoi, antrenor CSU Craiova

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 05 November 2022

Mirel Rădoi, antrenorul Universității Craiova, și-a cerut scuze pentru gafa făcută la conferința premergătoare meciului cu U Cluj.

Rădoi a susținut inițial că Vătăjelu a alergat în meciul cu Sepsi (1-0) 55 de metri în numai 4 secunde. Extrapolând, asta înseamnă că Vătăjelu ar putea termina 100 de metri în mai puțin de 9,58 secunde, recordul mondial deținut de celebrul Usain Bolt.

Rădoi: „Nu vreau să mă trezesc cu vreun telefon de la Usain Bolt”

Rădoi a conștientizat greșeala, după ce fusese deja criticat aspru de Marcel Pușcaș, oficialul rivalilor de la FCU Craiova.

„Aș vrea să-mi cer scuze pentru gafa făcută. Am zis 165 de metri în 14 secunde, erau 24 de secunde. Nu vreau să mă trezesc cu vreun telefon de la Ben Johnson sau Usain Bolt, că vor să-l vadă pe Vătă cum a făcut. 

Sunt 24 de secunde. Îmi cer scuze pentru gafă”, a declarat Mirel Rădoi înainte de startul meciului cu U Cluj, la Prima Sport.

Ce a spus Mirel Rădoi inițial, la conferința de presă

„Vătăjelu are 165 de metri făcuţi în 14 secunde la faza golului cu Sepsi. Nu e uşor deloc. Îşi întâmpină adversarul, apoi face o cursă de 55 de metri undeva în 4 secunde, după aceea revine pe tranziţie, apoi urcă din nou şi finalizează”, a declarat Rădoi în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu U Cluj.

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.