Stranieri

Nu l-au menajat pe Tătărușanu după meciul decis în ultimele minute: „Măcar să încerce!”

Ciprian Tătărușanu, AC Milan // foto: Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 06 noiembrie 2022

Ciprian Tătărușanu (36 de ani) a fost învins în AC Milan - Spezia, dar campioana Italiei a câștigat partida grație unui gol înscris de Olivier Giroud în minutul 89, scor final 2-1.

Tătărușanu continuă să fie titular între buturile milanezilor. După ce a închis poarta la 4-0 cu Salzburg la mijlocul săptămânii, românul a avut acum sarcina de a-i bloca pe cei de la Spezia în drumul către gol.

Tătărușanu a avut o evoluție mai degrabă ezitantă, deși lipsită de mari erori. A fost învins de Daniel Maldini în minutul 59, cu un șut la colțul lung.

Ce scriu italienii despre Ciprian Tătărușanu după AC Milan - Spezia 2-1

Românul a fost notat cu 5,5 pe linie pentru prestația sa. Gazzetta dello Sport a scris despre Tătărușanu:

A blocat un șut al lui Kiwior, lovitura de cap a lui Caldara și ultima minge, pe care a prins-o. Dar ieșirea la Nzola a fost teribilă”, cu referire la o fază din minutul 43, în care Tătărușanu a ieșit neinspirat din careul mare pentru a-l blocat pe Nzola, dar a fost driblat în exterior. Norocul său? Nzola a șutat mult pe lângă.

Tot 5,5 a primit Tătărușanu și de la Corriere della Sera, care i-a reproșat că s-a dat bătut la șutul lui Maldini prin care Spezia a egalat: „Nici măcar nu a plonjat la gol. Măcar să încerce, nu?

În fine, Tătărușanu a primit 5,5 și pe Tuttomercatoweb, care nu l-a menajat: „În niciun moment nu inspiră încredere, nu contează că e vorba despre o paradă sau despre o ieșire”.

Victoria cu Spezia a fost al zecelea meci consecutiv în care Tătărușanu a fost titular la Milan. Doar în 3 dintre acestea nu a primit gol.

Grație victoriei cu Spezia, AC Milan a ajuns la un total de 29 de puncte în acest sezon, 6 sub Napoli, liderul din Serie A. Milanezii ocupă locul 2, peste Atalanta și AS Roma.

Rezumatul VIDEO al meciului AC Milan - Spezia 2-1, cu Ciprian Tătărușanu integralist

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.