Liga 1

Răducioiu a analizat CSU Craiova - U Cluj și e sigur: „Nu are forța necesară să ia titlul. Are un minus”

Universitatea Craiova - U Cluj/ foto Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 06 November 2022

Florin Răducioiu, fostul internațional, a analizat victoria obținută de Universitatea Craiova cu U Cluj, scor 1-0, în etapa #17 din SuperLiga.

Fostul atacant de la AC Milan sau Dinamo nu crede că echipa antrenată de Mirel Rădoi se poate bate la titlu în acest sezon. Răducioiu consideră că CSU Craiova ratează prea multe ocazii.

Răducioiu, despre CSU Craiova: „Nu are forța de a lua titlul”

„Craiova nu are forța necesară de a lua titlul. Trebuie să fie mai eficienți, pentru că marchezi doar un gol și te poți trezi egalat. U Cluj a avut șansa, dar nu ar fi meritat. 

Aici e un minus, creează multe ocazii, dar ratează. U Cluj nu ar fi meritat nimic, a avut o ocazie. Ar trebui să își ia puncte din alte meciuri, cu echipe mai apropiate de ei. Trebuia să fie o victorie mult mai categorică a Craiovei”, a declarat Florin Răducioiu la emisiunea „Fotbal Show”, de la Prima Sport 1.

După victoria cu U Cluj, Universitatea Craiova a urcat pe locul 3 în Liga 1. Elevii lui Rădoi au ajuns la 30 de puncte, cu 10 mai puține decât liderul Farul, dar și cu un meci în minus față de echipa lui Gică Hagi.

7-1a fost raportul șuturilor pe poartă în favoarea Universității Craiova în meciul cu U Cluj

Superliga. CSU Craiova - U Cluj. Rivaldinho, ratare monumentală în minutul 29

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.