Liga 1

Tavi Popescu a făcut cel mai bun meci al sezonului, apoi s-a „rupt”! Gol și assist pentru „decarul” FCSB

FCSB - Rapid | Octavian Popescu (19 ani, extremă stânga) a reușit un gol și o pasă decisivă pe Arena Națională, apoi a ieșit de pe teren accidentat.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 06 noiembrie 2022

FCSB - Rapid 3-1 | Octavian Popescu (19 ani, extremă stânga) a reușit un gol și o pasă decisivă pe Arena Națională, apoi a ieșit de pe teren accidentat.

La 1-0 pentru FCSB, în minutul 14, Moldovan l-a băgat în ședință pe Onea cu o pasă neinspirată, fundașul dreapta al gazdelor, aflat sub presiune, a pasat eronat, Olaru a interceptat și l-a angajat pe Tavi Popescu, iar „decarul” FCSB-ului l-a servit în fața porții pe Andrei Cordea, care a avut de îndeplinit o simplă formalitate ('14).

FCSB - Rapid. Tavi Popescu a făcut cel mai bun meci al sezonului, apoi s-a „rupt”

La 2-0, Rapidul a ieșit la joc în repriza secundă, era nevoită, astfel că a lăsat spații uriașe în defensive, speculate de FCSB pe contraatac. Așa a marcat Tavi Popescu în minutul 57, execuție superbă la colțul lung, după ce a fost deschis în stânga de Cordea. Golul era anunțat de o ocazie ratată de Tavi cu un minut în urmă, când Moldovan a salvat excelent șutul său din lovitură liberă. 

>

A fost prima reușită a lui Tavi din acest sezon, el mai reușise doar două pase de gol până la derby-ul cu Rapid. 

„Octavian Popescu a arătat a fotbalist după mult timp”, remarca editorialistul GSP, Cristian Geambașu, în rubrica „Vocile Gazetei”.

FCSB - Rapid. Octavian Popescu s-a accidentat

În cel mai bun moment al lui din acest sezon, Popescu a ieșit accidentat de pe teren. În minutul 64, din cauza unor probleme musculare la coapsa dreaptă, „decarul” vicecampioanei a fost înlocuit cu David Miculescu. 

VIDEO. Scenografia galeriei FCSB

>

Citește și alte știri despre FCSB - Rapid:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.