Liga 1

„Le-am arătat cine e Steaua!” » Tavi Popescu, dezlănțuit în fața microfonului: „Meciul care m-a deblocat, merit să fiu titular” + „Nu eram pregătit să fiu căpitan”

+33 Foto
FCSB - Rapid 3-1 | La finalul partidei în care a reușit primul gol din sezon și a bifat și un assist, Tavi Popescu (19 ani, extremă stânga) s-a descătușat la interviuri

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 06 November 2022

FCSB - Rapid 3-1 | La finalul partidei în care a reușit primul gol din sezon și a bifat și un assist, Tavi Popescu (19 ani, extremă stânga) s-a descătușat la interviuri, vorbind despre statutul lui de titular, taxându-i pe giuleșteni și recunoscând că nu era pregătit să fie căpitanul echipei.

„E un sentiment foarte frumos, sper să ne revenim după perioada mai slabă pe care am avut-o. Am așteptat foarte mult acest gol, dar eram sigur că o să vină, pentru că mă antrenez foarte bine și era normal să vină și golul la un moment dat. 

Nu bag în seamă criticile, nu ascult de nimeni, dau 100% la antrenament, iar când mi-a venit rândul am demonstrat că merit să fiu în primul «11». Cred că mi-am revenit. E meciul care m-a deblocat!”, a declarat Tavi Popescu.

VIDEO. Tavi Popescu, execuție rafinată în FCSB - Rapid 3-1

>

FCSB - Rapid 3-1. Octavian Popescu, despre...

  • banderola de căpitan care i-a fost acordată la începutul sezonului: „Nu-ți pune mare presiune, dar nu cred că sunt pregătit să fiu căpitanul unui club atât de mare”
     
  • accidentarea din repriza secundă: „Am avut crampe, au apărut problemele după ce m-am bucurat alături de fani, nu e nimic grav”
     
  • atitudinea rivalei: „Cei de la Rapid credeau că ne bat din elan, dar le-am arătat cine e Steaua și trebuie să le arătăm tuturor cine e Steaua! Am văzut ce declarații dădeau și am simțit că ne-au luat de sus”

VIDEO. Scenografia galeriei FCSB

>

FOTO. Cele mai tari imagini din derby-ul FCSB - Rapid

Citește și alte știri despre FCSB - Rapid:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.