Liga 1

Adrian Mutu a răbufnit în conferință: „Astea sunt găinării! Doar la noi se întâmplă”

+33 Foto
FCSB a învins-o pe Rapid, scor 3-1, în derby-ul etapei cu numărul 17 din SuperLigă. Adrian Mutu (43 de ani), antrenorul giuleștenilor, a fost nemulțumit de modul în care a fost tratată galeria giuleșteană.

Articol de Vlad Nedelea, Andrei Petrescu, Valentin David (video)  —  luni, 07 noiembrie 2022

FCSB a învins-o pe Rapid, scor 3-1, în derby-ul etapei cu numărul 17 din SuperLigă. Adrian Mutu (43 de ani), antrenorul giuleștenilor, a fost nemulțumit de modul în care a fost tratată galeria giuleșteană pe Arena Națională. 

Rapidul a primit 2.400 de bilete la derby-ul de pe Arena Națională. Fanii giuleșteni au cumpărat bilete și la Tribuna 2. Ambele grupuri au fost așezate în înaltul arenei, la Inelul 3, iar Mutu consideră că tratamentul nu a fost unul drept. 

VIDEO. Adrian Mutu, după FCSB - Rapid 3-1: „Astea sunt găinării!”

>

„Astea sunt lucruri care nu îmi plac. Pe teren a fost un spectacol, ambele echipe au luptat pentru suporterii lor. Dar să pui suporterii noștri la inelul 3, unii într-o parte, alții în alta... Mi se par niște glumițe aiurea. În mod normal ar fi trebuit să stea în spatele porții. 

Probabil spectacolul era mult mai frumos, o propagandă mai bună pentru fotbalul românesc. Când te uiți la televizor și vezi o peluză goală și galeria adversă pusă în colțuri, astea mi se par niște găinării despre care nu merită să vorbim. Doar la noi vezi asta. Eu pe unde am jucat nu am văzut astfel de lucruri. 

Încercăm să aducem un plus de diplomație în declarații, pentru a sta în spiritul sportivității. În sport nu e vorba despre câștigător sau pierzător. E mult mai mult în spatele etichetelor.

Nu e OK! Astea  sunt doar găinării. Cred că a fost o decizie total aiurea, de prost gust și neinspirată”, a răbufnit Adrian Mutu în conferința de presă. 

VIDEO CU FAZA. Golul de 2-0 marcat de Compagno, contestat de rapidiști

>

Citește și alte știri despre FCSB - Rapid:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.