Liga 1

Pe cine a lăudat Florin Răducioiu după FCSB - Rapid: „A fost strălucitor”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 07 noiembrie 2022

Florin Răducioiu l-a lăudat pe Octavian Popescu, după FCSB - Rapid 3-1.

După o serie dezamăgitoare de meciuri, mijlocașul Octavian Popescu (19 ani) a fost cel mai bun jucător în derby-ul cu Rapid, reușind un gol și un assist.

Florin Răducioiu, laude pentru Octavian Popescu

După meci, Florin Răducioiu l-a lăudat pe Tavi Popescu și spune că acesta are nevoie să aibă și în meciurile următoare o evoluție asemănătoare.

„Octavian Popescu a fost cel mai bun de pe teren. A dat pasă de gol şi gol. A dat un gol cu şut din prima, a dat superb. A fost strălucitor azi! Bravo lui.

Dar trebuie să aibă continuitate, să aibă din nou o evoluţie strălucitoare ca cea din această seară. Rămâne să vedem dacă va evolua la fel în continuare. Trebuie să joace la fel”, a spus Florin Răducioiu la Prima Sport.

8a primit Octavian Popescu din partea GSP, după FCSB - Rapid. A fost cea mai mare notă a meciului, la egalitate cu Andrei Cordea

Octavian Popescu: „Meciul care m-a deblocat, merit să fiu titular”

La finalul partidei în care a reușit primul gol din sezon, Tavi Popescu s-a descătușat la interviuri, vorbind despre statutul lui de titular, taxându-i pe giuleșteni și recunoscând că nu era pregătit să fie căpitanul echipei.

E un sentiment foarte frumos, sper să ne revenim după perioada mai slabă pe care am avut-o. Am așteptat foarte mult acest gol, dar eram sigur că o să vină, pentru că mă antrenez foarte bine și era normal să vină și golul la un moment dat. 

Nu bag în seamă criticile, nu ascult de nimeni, dau 100% la antrenament, iar când mi-a venit rândul am demonstrat că merit să fiu în primul «11». Cred că mi-am revenit. E meciul care m-a deblocat!”, a spus Tavi Popescu.

Cei de la Rapid credeau că ne bat din elan, dar le-am arătat cine e Steaua și trebuie să le arătăm tuturor cine e Steaua! Am văzut ce declarații dădeau și am simțit că ne-au luat de sus.

 - Octavian Popescu

VIDEO. Tavi Popescu, execuție rafinată în FCSB - Rapid 3-1

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.