Liga 1

Basarab Panduru, blocat de o declarație de după FCSB - Rapid: „Parcă s-a întâmplat ceva bun după plecarea lui Dică”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 07 noiembrie 2022

La finalul derby-ului FCSB - Rapid 3-1, Basarab Panduru a comentat declarația oferită de Andrei Cordea, extrema roș-albaștrilor.

Marcator al unui gol, Andrei Cordea a vorbit la finalul partidei despre atmosfera din lotul roș-albaștrilor, iar declarația acestuia l-a surprins pe Basarab Panduru.

Andrei Cordea: „Nu am văzut echipa atât de motivată”

„Este un derby. Am simţit asta de sâmbătă, de când au venit suporterii să ne să ne motiveze. Cred că e o rivalitate mult mai mare decât la Steaua- Dinamo. Mă bucur că am reuşit câștigăm. 

Atmosfera este una bună. Am arătat ca o echipă adevărată. Încă de când am ajuns la stadion am reușit să ne motivăm. Nu am văzut niciodată echipa asta atât de motivată și dornică de a câștiga. Ne-am ajutat cu Mihai Pintilii, cu Thomas Neubert. Fiecare jucător a jucat cu inima. Am venit mai motivați decât ei. A fost o dezlănțuire. Ne-am simțit ca o familie. De când am venit, de un an și jumătate, nu am trăit așa ceva”, a spus Andrei Cordea, la OrangeSport.

Basarab Panduru, surprins de Andrei Cordea după FCSB - Rapid

După declarația lui Cordea, Basarab Panduru a spus că nu a înțeles ce a vrut să declare mijlocașul.

„Ne tot gândim ce a vrut să spună, că nu prea înțelegi unele lucruri. O ține așa că s-au dezlănțuit, că sunt o familie... Parcă s-a întâmplat ceva bun pentru ei, după plecarea lui Dică. Sau am înțeles greșit? Nu știu...”, a declarat Panduru pentru sursa citată.

Rapid nu știu ce a vrut, nu știu care a fost tactica. Nici nu a atacat, nici nu s-a apărat. Nici jucătorii de la Rapid nu cred că știu. Golurile au venit pe urma unor greșeli, dar greșelile au apărut pentru că cei de la FCSB au stat sus și au făcut presing. Chiar dacă nu erau acele goluri, tot FCSB mi s-ar fi părut echipa care a jucat mai mult fotbal.

- Basarab Panduru

VIDEO Mihai Pintilii, declarații după succesul cu Rapid: „Totul a ieșit perfect”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.