Campionate

Ronaldo, imagini nemaivăzute în cariera sa! » S-a întâmplat în meciul Aston Villa - Manchester United

+8 Foto
Cristiano Ronaldo, în duel cu Tyron Mings/ foto Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 07 noiembrie 2022

Cristiano Ronaldo (37 de ani) și Tyron Mings (29 de ani) s-au luat la trântă în meciul Aston Villa - Manchester United 3-1.

La scorul de 3-1, în minutul 60, camerele au surprins un moment violent între Ronaldo și Mings. Garnacho, extrema lui Manchester United, a avansat în banda stângă, de unde a încercat să-i centreze lui Cristiano.

+8 Foto
foto: Gulliver/GettyImages

Doar că portughezul era ocupat cu un alt meci, unul de luptă. Ronaldo a încercat să-i ia fața lui Mings în careu, dar a fost ținut de fundaș. Lusitanul nu s-a lăsat mai prejos și l-a apucat de braț pe fundaș, trântindu-l la pământ. Nici englezul nu i-a dat drumul lui Cristiano, iar între cei doi au intervenit ceilalți jucători de pe teren și s-a creat un meleu.

Faza a fost analizată la VAR pentru un potențial cartonaș roșu din cauza comportamentului nesportiv. Arbitrii nu au considerat gaza suficient de gravă pentru a acorda vreun „roșu”, iar cei doi au scăpat doar cu un „galben” primit de la Anthony Taylor.

Aston Villa - Manchester United 3-1

La fotbal, meciul a avut un câștigător clar, Aston Villa. Jucătorii i-au oferit un debut perfect lui Unai Emery și au surclasat-o pe Manchester United.

Bailey și Digne au dus repede scorul la 2-0, în doar 11 minute. „Diavolii” au avut o tresărire de orgoliu înainte de pauză, când șutul din voleu al lui Shaw a fost deviat în proprie poartă de Ramsey.

Englezul s-a revanșat și a marcat al treilea gol al celor de la Aston Villa, care a urcat pe locul 13 în Premier League. Manchester United este pe 5, la 3 puncte de Tottenham, echipa de pe poziți a 4-a.

VIDEO. Rezumat Aston Villa - Manchester United 3-1

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.