Liga 1

Detaliul observat de Adi Ilie la Rapid: „Când s-a întâmplat ultima oară?”

Adrian Ilie

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 07 November 2022

Adrian Ilie, fostul mare atacant al naționalei României, a analizat derby-ul FCSB - Rapid 3-1, din etapa #17 din SuperLiga.

Legenda Stelei consideră că Rapid nu trece printr-o perioadă bună din punct de vedere al jocului. Problema giuleștenilor remarcată de Adi Ilie este că nu marchează suficient de mult din acțiune.

Adrian Ilie: „Rapid nu marchează suficient de mult din acțiune”

„Nici Rapidul nu trece printr-o perioadă bună. Nu marchează din acțiune foarte multe goluri, nu în ultimul timp. Trece printr-o perioadă bună în clasament, ca rezultate, dar nu ca joc. 

Ei nu marchează aproape deloc din acțiune, e greu să înscrii în derby-uri. Ultima dată cred că au marcat cu Botoșani din acțiune. Rapid suferă din punct de vedere ofensiv. Nu joacă rău, giuleștenii sunt ordonați, doar că Steaua a fost mult peste aseară”, a declarat Adrian ilie la Fanatik.

Ultimul gol marcat de Rapid din acțiune în campionat a fost pe 14 octombrie, la 2-0 cu Hermannstadt. Atunci, Emmers dădea gol cu călcâiul. A urmat 1-1 cu Farul, unde Săpunaru a marcat cu capul după centrarea din lovitură liberă executată de Ioniță II.

Apoi, Rapid a înscris două goluri din penalty cu CFR Cluj, prin Săpunaru și Dugandzic. Croatul a marcat tot de la 11 metri și cu FCSB.

Xian Emmers deschide calea Rapidului către o victorie importantă cu o superexecuție

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.