Liga 1

Un fotbalist cu aproape 200 de meciuri în Liga 1 și-a băgat toți banii într-o cafenea: „Am vândut și mașina. Fac de toate, chiar și inimioare în cafea” + „Cu banii pierduți deschideam 6 cafenele”

Articol de Costin Ștucan  —  luni, 07 noiembrie 2022

Raul Costin (37 de ani), fost mijlocaș în Liga 1, a fost invitat azi la GSP LIVE.

Fost jucător la echipe precum, FC Vaslui, U Cluj, Rapid, Botoșani sau Chiajna, Raul Costin a ieșit din lumea fotbalului și se dedică afacerilor.

VIDEO Raul Costin, fotbalistul care a devenit patron de cafenea: „Mi-am vândut și mașina pentru investiție!”

>

Acesta a povestit la GSP LIVE despre cafeneaua pe care o deține în București și spune câți bani a investit pentru a-și îndeplini visul.

„Este o tendință în momentul de față. E un domeniu plăcut, destul de greu. Oricine apreciază o cafea bună. Povestea a început în urmă cu un an și 8 luni. Am căutat vreo 6 luni locație și am găsit în Cotroceni, acolo unde am ajuns prima dată în București, când am semnat cu FC Național.

Raluca (n.r. - soția lui Raul Costin) a găsit o casă, pe un colț. A devenit al doilea nostru copil. Ambii lucrăm acolo. Fac absolut tot acolo. Chiar am terminat un curs de barista și pot face o inimioară în cafea. Secretul e în lapte, e nevoie să fie la temperatura optimă.

Nu e ușoară trecerea de la somnul de după-amiază, care era parte din rutina unui fotbalist. Acum ești ca la locul de muncă. Când am dat drumul cafenelei era pandemie.

Când am început pe acest drum nu ne-am gândit la câți bani vom câștiga. Dacă faci totul cu drag și pui suflet, 100% vor veni beneficiile. 

Am băgat toți banii pe care îi aveam. Mi-am vândut și mașina. A fost o investiție destul de mare. Dacă primeam banii pe care i-am pierdut în carieră, mai deschideam 6 cafenele. Am pierdut destul de mulți bani, cam 200.000 de euro, pentru că au fost echipe care s-au desființat. De la Rapid am pierdut, de la U Cluj, de la Vaslui”, a spus Raul Costin.

Raul Costin a plecat de la Rapid în vara lui 2022, după ce în sezonul 2021-2022 a bifat un singur meci, în Cupă. FC Național, Dacia Mioveni, FC Vaslui, Simruq (Azerbaidjan), U Cluj, FC Botoșani, Rapid, ASA Tg. Mureș, Concordia Chiajna, FC Argeș și CS Mioveni.

188 de meciuriare Raul Costin în Liga 1. În Liga 2 a strâns 138 de partide

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.