Liga 2

Marcel Răducanu, sărbătorit într-o atmosferă dezolantă în Ghencea » De ce protestează ultrașii steliști

+8 Foto
FOTO: Captură @Digi Sport 1

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 07 November 2022

Marcel Răducanu (68 de ani), fostul mare mijlocaș al Stelei, a fost sărbătorit într-o atmosferă dezolantă pe arena din Ghencea, înaintea partidei cu Unirea Dej, din runda cu numărul 13 a ligii secunde

Astăzi, în „Sala Sevilla” a arenei din Ghencea, a avut loc lansarea cărții „Marcel Răducanu - talent, fenomen și legendă”, scrisă de avocatul George Coca Lob. Vizibil emoționant, cu un zâmbet larg, fostul mare mijlocaș a dat lovitura de start înaintea disputei cu Unirea Dej. A fost întâmpinat de o atmosferă dezolantă, aproximativ 500 de spectatori.

Imagini dezolante la meciul CSA Steaua - Unirea Dej

Peluza Sud, facțiunea ultrașilor care susține CSA Steaua, protestează împotriva demersului de legitimare demarat de Jandarmerie în perioada recentă și a refuzat să intre pe stadion la meciul cu Unirea Dej. Același lucru s-a întâmplat și la precedentul meci de pe teren propriu, victoria 1-0 contra Oțelului. 

Cu ambele peluze goale, puțin peste 500 de persoane au venit la meciul cu Unirea Dej. Și oaspeții au avut o mică galerie, 25 de persoane. 

Printre invitați s-a numărat și Ilie Dumitrescu, un fan declarat al lui Marcel Răducanu. 

VIDEO. Marcel Răducanu, interviu cu cărțile pe față: „E o aberație ce a spus Gică Hagi! Unde sunt jucătorii lansați de el?”

>

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.