Liga 1

MM Stoica a intrat în vestiar la pauza derby-ului cu Rapid: „Nu fac asta în mod normal” » Ce le-a spus jucătorilor

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a dezvăluit că la pauza meciului cu Rapid a intrat în vestiar pentru a-i întreba pe jucători dacă sunt 100% din punct de vedere fizic și pentru repriza secundă.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 07 noiembrie 2022

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a dezvăluit că la pauza meciului cu Rapid (3-1) a intrat în vestiar pentru a-i întreba pe jucători dacă sunt 100% din punct de vedere fizic și pentru repriza secundă.

„Noi am discutat că meciul ăsta e doar pentru jucătorii care sunt la 100% din punct de vedere fizic. Nu prea fac asta, dar am intrat special la pauză în vestiar și i-am întrebat dacă e vreunul care are și mai mică problemă, pentru că nu voiam să începem repriza secundă cu vreun jucător care să nu fie la 100%. Toți au fost OK”, a declarat MM Stoica la Orange Sport.

Mihai Stoica, manager FCSB: „Edjouma s-a lovit, Dawa nu era la 100%”

MM a vorbit și despre Joyskim Dawa și Malcom Edjouma, doi jucători importanți care nu au făcut parte aseară din lotul FCSB-ului: „Edjouma s-a lovit și a ieșit din ultimul antrenament. Nici Dawa nu era la 100%”. Astăzi, Gigi Becali a spus că Edjouma n-a vrut să joace împotriva Rapidului.

Presiunea era pe Rapid, era momentul lor să ne bată. Dar noi am fost foarte bine din punct de vedere psihic, chiar nu le-am dat nicio șansă
Mihai Stoica, manager general FCSB

VIDEO. Jucătorii lui FCSB au sărbătorit victoria cu Rapid alături de fani

>

Mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.