Liga 1

Control antidoping după meciul FCSB - Rapid. Șase jucători au fost testați

FCSB s-a impus, scor 3-1, în fața Rapidului, în runda cu numărul 17 din SuperLigă. Foto: Imago

Articol de Viorel Tudorache, Vlad Nedelea  —  Monday, 07 November 2022

FCSB a învins Rapid, scor 3-1, duminică, pe Arena Națională, în etapa 17-a din sezonul regulat. La finalul meciului, trei jucători de la fiecare echipă au fost supuși controlului antidoping.

Din informațiile Gazetei Sporturilor, ofițerii Agenției Naționale Anti-Doping (ANAD) i-au testat, de la FCSB, pe Andrea Compagno (26 de ani), Răzvan Oaidă (24 de ani) și David Miculescu (21 de ani).

De la Rapid au dat probe Cristian Săpunaru (38 de ani), Antonio Sefer (22 de ani) și Marko Dugandzic (28).

Sursele GSP susțin că a fost o testare inteligentă, la care se recurge atunci când există informații sau suspiciuni.

FCSB a fost net superioară Rapidului la toate capitolele: determinare, voință, psihic, fotbal. Formația pregătită de interimarul Mihai Pintilii și de preparatorul fizic Thomas Neubert a jucat cu o atitudine ce-ar fi fost înfricoșătoare pentru orice adversar din Liga 1.

Roș-albaștrii au savurat din plin succesul. „Din primul minut, nu le-am dat nicio șansă. Ne-am motivat singuri, nu am văzut niciodată echipa asta atât de motivată, cu Neubert, cu Pintilii. Fiecare jucător a evoluat cu inima, nu am dat nicio șansă adversarului.

Acum, a fost o dezlănțuire, ne-am simțit toți ca o familie. De când am venit, de un an și jumătate, nu am trăit așa ceva. Nici sezonul trecut, când am bătut-o pe Dinamo cu 6-0", a declarat euforic Andrei Cordea, autorul unui gol și al unei pase decisive pentru Tavi Popescu.

Gigi Becali, impresionat de Andrei Cordea

„Nu mă așteptam la Cordea, după cum a jucat în prima repriză, să facă presing la 2-0. Nu m-am așteptat la asta. E bun, dar nu îmi vine să cred ce a făcut aseară.

E incredibil, mă refer la pressing. Dacă o să jucăm așa, nu stă nimeni în calea noastră. Tavi la ce a jucat aseară a fost la 60-70 la sută. Să crească așa și o să vedeți cine e Tavi Popescu", a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

După declarația lui Cordea, Basarab Panduru a spus că nu a înțeles ce a vrut să spună mijlocașul.

„Ne tot gândim ce a vrut să spună, că nu prea înțelegi unele lucruri. O ține așa că s-au dezlănțuit, că sunt o familie... Parcă s-a întâmplat ceva bun pentru ei, după plecarea lui Dică. Sau am înțeles greșit? Nu știu...", a declarat Panduru, la OrangeSport.

Jocul celor de la FCSB l-a surprins plăcut pe Ilie Dumitrescu. „E o schimbare totală. Nu știu dacă în 3-5 zile s-a lucrat atât de intens ca să ai o așa exprimare consistentă. Nu poți să faci un presing din ăsta dacă nu e lucrat, dacă nu e în grup", a comentat fostul mare internațional în studioul Digi Sport.

VIDEO. Cyril Thereau a fost prezent la FCSB - Rapid 3-1: „Atmosfera pe Ghencea era mai frumoasă”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.