Liga 1

Reacția lui Joyskim Dawa, după ce nepotul lui Gigi Becali a intervenit să fie dat afară

Joyskim Dawa, în U Cluj - FCSB // foto: Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 08 November 2022

Joyskim Dawa (26 de ani), fundașul camerunez contestat de nepotul lui Gigi Becali, se consideră ținta presei din România și anunță că trage tare pentru a reveni cât mai curând la FCSB.

Dawa traversează cea mai complicată perioadă de la transferul la FCSB, consemnat în vară pentru 350.000 de euro. Camerunezul s-a certat cu fostul antrenor Nicolae Dică, motiv pentru care a fost schimbat la pauza meciului cu U Cluj, apoi a jucat slab cu West Ham, partidă în care și-a dat autogol și în urma căreia a fost contestat aprig de nepotul lui Gigi Becali.

Joyskim Dawa a rupt tăcerea: „King Kong se reface”

Duminică, Dawa nu a prins lotul pentru derby-ul cu Rapid, absență cauzată de probleme medicale, potrivit „interimarului” Mihai Pintilii, iar luni a rupt tăcerea cu un mesaj publicat pe contul său de Instagram.

„O parte din presa românească vorbește degeaba, vine cu știri false, dar nu vă îngrijorați, King Kong se reface pentru a reveni curând. În orice caz, cred că le place numele meu”, a scris Dawa, alături de o filmare în care se antrena în sală.

Nepotul lui Gigi Becali a cerut ca Dawa să fie dat afară

Lucian Becali a fost extrem de activ pe Facebook pe durata meciului de Conference League dintre FCSB și West Ham, câștigat de englezi cu 3-0.

Principala lui „țintă” a fost stoperul camerunez Joyskim Dawa, integralist cu West Ham și autorul unui autogol, prin care londonezii au dus scorul la 2-0.

Printre altele, Lucian Becali a scris „Dawa-Degea-ba!” și „Dawa Steaua, 2-0”, imediat după autogolul fundașului central.

La o altă postare, în care a scris că „Ne bat copiii de 18 ani”, un utilizator i-a cerut lui Lucian să-i transmită lui Gigi Becali să-l dea afară pe Dawa.

„I-am zis de mult, urmează”, a răspuns Lucian Becali.

VIDEO » Declarațiile lui Cyril Théréau după partida dintre FCSB și Rapid

>

Mai multe știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.