Liga 1

Adrian Mititelu prezintă un „adevăr crunt”: „Craiovenii sunt suporteri de rezultat! Așa e și la echipa care ne-a furat fanii”

Adrian Mititelu, patron FCU Craiova

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 08 November 2022

Adrian Mititelu (54 de ani), patronul lui FCU Craiova, spune despre microbiștii din orașul doljean că „sunt suporteri de rezultat”. 

Luni seara, FCU Craiova a fost învinsă de CFR Cluj, 1-3, și a ajuns la 7 etape consecutive fără victorie în campionat.

Rezultatele recente și locul echipei din clasament, 14, îi neliniștesc pe suporteri, care în semn de protest se prezintă în număr mic la meciurile de acasă și critică deciziile luate de conducerea echipei.

În replică, Adrian Mititelu, patronul clubului, spune că suporterii din Craiova „sunt de rezultat”, indiferent dacă aceștia susțin FCU sau rivala locală CS Universitatea.

Adrian Mititelu: „Suporterii din Craiova sunt de rezultat, ăsta este adevărul”

„Dacă toți vorbesc de rău, normal că ne afectează. Suporterii sunt foarte supărați, se plâng și creează o stare... pun paie pe foc! Deja anunță apocalipsa, B-ul și alte nenorociri.

Suntem la începutul unui campionat, la 35-40% din el. Asta este, sunt șanse mari să ratăm play-off-ul, dar asta nu înseamnă că se termină fotbalul aici. Probabil va fi mai bine pe viitor.

Adevărul crunt este că suporterii din Craiova sunt de rezultat. Ăștia sunt. Restul, o mie, două mii, care au venit și la Liga 4, și la Liga 2... Nu se întâmplă doar la noi, dar și la cealaltă echipă, care ne-a furat cea mai mare parte a fanilor. Și la ei, când au mers mai prost, s-a întâmplat aceeași chestie.

La Craiova, dacă n-ai rezultate, suporterii stau acasă și încep să critice. Ei sunt foarte pricepuți, știu ce trebuie făcut, «Bagă-l pe ăla, schimbă-l pe ăla, ăla e prost, ăla e bun». România este un fenomen, mai ales în sudul țării. La Cluj e altceva, la UTA... indiferent ce se întâmplă, stadionul este plin.

La noi, cum are echipa 2-3 rezultate proaste, îți dau în cap și încep să te jignească. Suporterii nu au rămas ca pe timpuri, ca acum 20 de ani”, a afirmat Mititelu la Pro Arena.

7.700este media spectatorilor de care beneficiază FCU Craiova la meciurile de pe teren propriu

Mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.