Liga 1

Dumitru Dragomir i-a găsit antrenor lui Gigi Becali: „Poate să fie o soluție! E băiat deștept”

Dumitru Dragomir

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 08 November 2022

Dumitru Dragomir (76 de ani), fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, crede că Mihai Pintilii (37) ar trebui să continue pe banca celor de la FCSB. 

După demisia lui Nicolae Dică, conducerea tehnică la FCSB a fost preluată de Mihai Pintilii din postura de „interimar”. Sub comanda acestuia, FCSB a fost învinsă în Conference League de West Ham, 0-3, dar a învins-o pe Rapid în derby-ul de campionat, scor 3-1. 

Dumitru Dragomir consideră că Pintilii ar trebui lăsat la conducerea echipei cel puțin până la finalul sezonului regulat. Momentan, FCSB ocupă locul 7 în campionat, cu 23 de puncte, 3 sub Petrolul, echipa de pe prima poziție de play-off.

Dumitru Dragomir: „Pintilii ar trebui lăsat la FCSB”

Întrebat dacă Mihai Pintilii este o „soluție reală”, Dragomir a răspuns:

„Poate să fie o soluție super reală! Ce a făcut el în ultimele zile... A luat presiunea de pe echipă, a luat-o asupra lui, a lăsat jucătorii să-și arate talentul, i-a pus pe posturile pe care dau randament, nu i-a schimbat de colo-colo.

Părerea mea este că ar trebui lăsat în pace măcar până se termină (sezonul regulat), să vadă dacă intră sau nu în play-off.

A fost băiat deștept (n.r. - cu Rapid), a pus la mijloc jucători care aleargă și scot mingile de la adversari, mai și pasează din când în când. Faptul că fiecare a alergat peste 10-11 kilometri demonstrează că a ales bine. Alergătura în plus nivelează valoarea”.

Dumitru Dragomir: „Pintilii e băiat deștept”

Referitor la declarațiile lui Mihai Pintilii, care a afirmat înainte de meciul cu West Ham că „încă nu sunt pregătit să fiu antrenor principal”, Dragomir a spus:

„Pintilii e copil liniștit, cuminte, văd că are și minte dacă a spus că nu se simte pregătit să preia echipa. Bravo lui, e băiat deștept”.

VIDEO: concluziile lui Mihai Pintilii după FCSB - Rapid

>

Mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.