Handbal

Se pariază împotriva României » Cum văd bookmakerii duelul decisiv cu Macedonia de Nord de la Campionatul European de handbal

FOTO: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 08 noiembrie 2022

România este favorită certă în fața Macedoniei de Nord, în meciul decisiv pentru calificarea la Campionatul European de handbal feminin, programat miercuri, de la ora 19:00. 

Calculele sunt simple pentru naționala lui Florentin Pera. O victorie sau un rezultat de egalitate în „decisivul” cu Macedonia de Nord înseamnă calificarea în faza grupelor principale. 

Ce cotă are România la calificarea în grupa principală de la Campionatul European

Bookmakerii consideră aproape imposibil un pas greșit al „tricolorelor”. Cota pentru victorie a pornit de la 1,01, fiind acum în creștere, până la 1,05, semn că sume importante s-au pariat împotriva României. 

Casele de pariuri au oferit inițiale cote de până la 32,00 pentru un triumf al Macedoniei de Nord. La ora redactării articolului, ele scăzuseră la o medie de 14,00.

România cunoaște bine reprezentativa din Macedonia de Nord

România și Macedonia de Nord au fost adversare și în barajul pentru Campionatul Mondial din 2021. „Tricolorele”, pregătite atunci de Adrian Vasile, obțineau două victorii categorice, 33-22 pe teren propriu și 35-20 la Skopje.

Lotul a suferit mici modificări față de acel moment. Portărița Denisa Dedu, coordonatorul Cristina Laslo și extrema Laura Moisă lipsesc, din diferite motive.

Clasamentul grupei C

EchipăMeciuri/ GolaverajPuncte
1. Franța2 / 59-354
2. Țările de Jos2/ 59-434
3. ROMÂNIA2 / 49-640
4. Macedonia de Nord2 / 29-540

În grupa principală, „tricolorele” s-ar încrucișa cu grupa D. Muntenegru este deja calificată de acolo, iar Germania, Polonia și Spania luptă pentru celelalte două locuri.

Programul meciurilor din Grupa C la EURO 2022

5 noiembrie

7 noiembrie

9 noiembrie

  • Ora 19:00: Macedonia de Nord – România
  • Ora 21:30: Franța – Țările de Jos

VIDEO. Rezumatul meciului dintre România și Franța

Citește și alte știri din handbal:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.