Cupa Romaniei

Ultrașii lui Dinamo și-au dat în petic la meciul cu Sepsi » Scandări rasiste și xenofobe + au luat la țintă un adversar

+24 Foto
Cosmin Matei aplaudă ironic galeria dinamovistă / FOTO: Raed Krishan (GSP.ro)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 08 noiembrie 2022

Galeria lui Dinamo a fost protagonista unor scandări reprobabile la meciul cu Sepsi Sf. Gheorghe, din runda secundă a grupei A din Cupa României

Dinamo a revenit în București după 5 luni. Cei aproximativ 5.000 de spectatori au creat o atmosferă frumoasă în debutul partidei cu Sepsi, apoi și-au dat în petic. În prima repriză, din Peluza „Cătălin Hîldan” au răsunat scandări scandaloase, xenofobe, la adresa adversarilor din Covasna. 

Scandări reprobabile la meciul Dinamo - Sepsi 

În partea secundă, dinamoviștii au continuat să depășească limitele. De această dată, în repertoriul lor s-a strecurat și o scandare rasistă: „Am avut și vom avea mereu boală pe țigani / Ne p*** pe ei la infinit, m*** lui Rapid”. 

Aceeași scandare a atras atenția Federației în urmă cu două zile, la derby-ul câștigat de FCSB contra Rapidului, scor 3-1. 

În ultimul sfert de oră, „victima” Peluzei a fost Cosmin Matei. Fostul mijlocaș dinamovist, aflat în lot în momentul retrogradării în liga secundă, a fost făcut blatist și înjurat în moduri grotești. Matei a răspuns cu aplauze ironice.

VIDEO. Atmosferă spectaculoasă pe „Arcul de Triumf”, la meciul Dinamo - Sepsi 

>

Citește și alte știri din Cupa României: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.