Cupa Romaniei

Fanii lui Dinamo s-au răfuit și cu Denis Ciobotariu » Răspunsul ironic al fundașului: „TREI!”

+24 Foto
Denis Ciobotariu / Captură Digi Sport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 08 November 2022

Denis Ciobotariu (24 de ani), fundașul central al lui Sepsi, a fost luat în colimator de fanii lui Dinamo atât pe durata, cât și la finalul partidei din grupele Cupei României, câștigate de covăsneni cu 3-2.

Stoperul lui Sepsi a fost perturbat în repetate rânduri de suporteri pe durata interviului. La un moment dat, un fan recalcitrant l-a întrebat pe Ciobi jr. dacă „a mai învățat fotbal de când a plecat de la Dinamo”. 

Denis a încercat să se abțină inițial, apoi, admonestat din ce în ce mai tare, i-a răspuns persoanei respective pe un ton ironic, arătându-i 3 degete: „Trei campionate! TREI CAMPIONATE!”. El face referire la perioada petrecută la CFR Cluj, în care și-a trecut în palmares trei titluri alături de gruparea „feroviară”.

Suporterii lui Dinamo, conflict cu Denis Ciobotariu

Fanii lui Dinamo au uitat, practic, de trecutul dinamovist al familiei Ciobotariu. Denis a fost crescut la juniorii „câinilor”, a evoluat în 37 de partide pentru prima echipă, marcând de două ori. În plus, a câștigat Liga Elitelor U19 în urmă cu cinci ani, pe vremea când Florin Bratu îi antrena pe juniorii dinamoviști.

Tatăl acestuia, Liviu, a evoluat pentru Dinamo între 1998 și 2000 și între 2004 și 2005. A cucerit un titlu și două Cupe în tricoul alb-roșu, iar în sezonul 2011-2012 a fost antrenorul „câinilor”.

Denis Ciobotariu și-a înscris în proprie poartă în duelul cu Dinamo din Cupă / foto: Raed Krishan

Spre finalul meciului, galeria dinamovistă, protagonista unor scandări rasiste și xenofobe dezgustătoare, l-a luat la rost și pe Cosmin Matei, fostul jucător al lui Dinamo. Fostul mijlocaș dinamovist, aflat în lot în momentul retrogradării în liga secundă, a fost făcut blatist și înjurat în moduri grotești. Matei a răspuns cu aplauze ironice.

VIDEO Atmosfera creată de fanii lui Dinamo la duelul din Cupa României cu Sepsi

>

FOTO / Cele mai spectaculoase imagini din confruntarea Dinamo - Sepsi 2-3

+24 Foto
Dinamo - Sepsi / foto: Raed Krishan

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.