Liga 1

Junior Morais, pedepsit aspru la Comisii, după ce l-a pălmuit pe Cordea în FCSB - Rapid

+33 Foto
Faza în urma căreia a fost eliminat Morais în FCSB - Rapid 3-1

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 09 November 2022

Junior Morais (36 de ani), fundașul stânga de la Rapid, a fost suspendat pentru 3 meciuri și amendat cu 7.000 de lei ca urmare a eliminării din meciul cu FCSB, 1-3.

La 0-3 cu FCSB, în minutul 69 al meciului, fundașul brazilian al Rapidului a cedat nervos și i-a aplicat o palmă peste obraz lui Andrei Cordea. A fost eliminat direct de „centralul” Sebastian Colțescu, iar astăzi a primit nota de plată.

Comisia de Disciplină din cadrul FRF a hotărât suspendarea lui Morais pentru 3 meciuri și amendarea acestuia cu 7.000 de lei.

Junior Morais, suspendat și amendat usturător, după „roșul” din FCSB - Rapid

Morais ratează meciul de astăzi din Cupă, cu Farul, plus duelurile de campionat cu CSU Craiova și FC Argeș. Primul se va juca pe 12 noiembrie, duelul contra piteștenilor în decembrie, după pauza provocată de grupele Campionatului Mondial de fotbal.

Derby-ul dintre FCSB și Rapid a adus amenzi consistente și pentru cele două cluburi, ca urmare a incidentelor din tribune. FCSB are de plătit 10.000 de lei, Rapid 11.250 de lei.

Și Christian Irobiso, de la Petrolul, a fost suspendat 3 etape

Christian Irobiso (29 de ani), atacantul nigerian al Petrolului, a văzut cartonașul roșu în finalul meciului de campionat cu UTA, câștigat de ploieșteni cu 2-1.

Irobiso l-a lovit intenționat pe Hoxhallari, fundașul albanez al arădenilor, motiv pentru care „centralul” Marian Barbu i-a arătat cartonașul roșu.

Pentru gestul său, Irobiso a fost suspendat 3 meciuri și amendat cu 5.000 de lei. A ratat deja meciul de Cupă cu Unirea Slobozia, va absenta și cu Sepsi și U Cluj în campionat.

După meciul cu UTA, Irobiso a acuzat că a fost abuzat rasial. „Un fundaş advers folosea cuvinte care nu îmi plac. Nu poţi să mă numeşti maimuţă, nu e drept”, a afirmat Irobiso.

Întrebat despre eliminare, Irobiso a spus, aparent cu referire la Hoxhallari: „M-a insultat şi mi-a spus că sunt maimuţă. Nu poţi face asta, este foarte trist”.

Mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.