Stiri extrasport

Mauro Icardi într-o nouă relație? Ea este actrița din Turcia care l-ar fi cucerit pe fotbalist

+13 Foto
Devrim Ozkan, Foto: @devrimozkan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 10 noiembrie 2022

Povestea de dragoste dintre Mauro Icardi (29 de ani) și soția sa, Wanda Nara (35 de ani), pare că s-a încheiat definitiv. 

Ea a cerut divorțul la sfârșitul lunii septembrie, a anunțat că are o noua relație, iar acum atacantul lui Galatasaray încearcă să-și refacă și el viața amoroasă.

+13 Foto
Devrim Ozkan, Foto: Instagram @devrimozkan

Mauro Icardi într-o nouă relație? Ea este actrița din Turcia care l-ar fi cucerit pe fotbalist

Este vorba despre actrița Devrim Ozkan (24 de ani), care în ultimul timp și-a înmulțit prezențele pe stadion, la meciurile formației „CimBom”. 

Cei doi au și fost văzuți ținându-se de mână, ceea ce a intensificat speculațiile despre o posibilă relație. O imagine cu Icardi alături de coechipierul Lucas Torreira a devenit virală pe rețelele de socializare. 

În imagine, Icardi pare că se ține de mână cu actrița Devrim Ozkan, iar gestul a atras atenția mai multor persoane.

Mauro Icardi s-a fotografiat alături de Lucas Torreira și Devrim Ozkan. Foto: Twitter @nocontextfooty

Mauro Icardi o face praf pe Wanda Nara: „E de râsul tuturor”

Mauro Icardi și soția sa Wanda Nara s-au separat în urmă cu câteva săptămâni, cei doi fiind obișnuiți să se certe public sau prin intermediul rețelelor de socializare.

Wanda a provocat rumoare după ce a apărut în videoclipul unui rapper argentinian, L-Gante. Piesa se numește „Ultimul romantic”, iar Wanda apare într-o scenă senzuală, în pat, îmbrăcată sumar, în timp ce cântărețul se apropie lasciv de ea.

Imaginile au provocat o răbufnire din partea lui Icardi, atacantul în vârstă de 29 de ani al lui Galatasaray, care a „tunat” pe Instagram: „Se face de râsul lumii cu comportamentul și cu atitudinea ei. Adevărul este că nu vreau să mai susțin și să apăr ceea ce nu mai este de apărat”.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.