Campionatul Mondial de Fotbal 2022 - Stiri

Fani în containere la CM 2022! Prețul pentru o noapte este uriaș

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 10 noiembrie 2022

Au apărut primele imagini cu „Al-Emadi”, unul dintre „satele” destinate fanilor la Mondialul din Qatar.

În această zonă vor putea locul la Doha, în timpul turneului final, până la 60.000 de suporteri din lumea întreagă, care nu au mai găsit camere la hoteluri. Câte doi într-un container!

„Condiții spartane, cu două paturi de o persoană, baie, minifrigider și facilități pentru a-și putea face cafea sau ceai”, au comentat jurnaliștii britanici.

Cât costă o asemenea cameră în container? 225 de dolari!

Arbitrii români, deja în Qatar. Pregătesc Mondialul

De ieri, toți cei 129 de arbitri selectați de FIFA pentru Mondialul din Qatar (36 de „centrali”, 69 de asistenți și 24 VAR) au ajuns la Doha.

Printre ei, trei români, Istvan Kovacs și tușierii săi, Mihai Artene și Vasile Marinescu. Încep de astăzi antrenamentele înaintea turneului final, sub supravegherea lui Pierluigi Collina, șeful Comisiei Arbitrilor FIFA.

„Scopul este de a perfecționa pregătirea. Le vom asigura tot sprijinul logistic de care au nevoie, vor avea permanent alături preparatori fizici și echipe medicale”, a declarat Collina, care a condus și el o finală de CM (Brazilia - Germania 2-0, în 2002).

FIFA va organiza pentru ei, la Doha, un turneu de partide amicale cu formații locale. Teste ce se vor derula până pe 26 noiembrie și îi vor ajuta să intre în formă și să se acomodeze cu noul sistem de detectare semiautomată a ofsaidului.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.