Liga 1

Valeriu Iftime îl vrea pe antrenorul de pe lista lui Gigi Becali: „E o soluție” + „Croitoru era cea mai bună variantă”

Valeriu Iftime

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 10 noiembrie 2022

Valeriu Iftime, patronul de la FC Botoșani, a anunțat că Andrei Prepeliță este pe lista sa, după despărțirea de Mihai Teja.

După ce Dică a plecat de la FCSB, Gigi Becali l-a numit pe Andrei Prepliță pe lista de potențiali înlocuitori. Fostul internațional este liber de contract, după ce a fost demis de FC Argeș. În locul său, pe banca piteștenilor a fost numit Marius Croitoru.

Valeriu Iftime se gândește să îl angajeze pe Andrei Prepeliță

„Andrei Prepeliță poate fi o soluție, dar nu am vorbit cu el. În perioada asta, au fost doar tatonări.

Croitoru era cea mai bună soluție pentru mine. Și eu regret, și el regretă că a mers acolo (n.r. - la FCU Craiova). Pilda fiului rătăcitor (n.r. - fiului risipitor) funcționează în cazul nostru. Mi-a spus că s-a grăbit când a plecat de aici.

El a avut cele mai bune rezultate cu noi și noi cu el. Dar nu regret că nu l-am schimbat pe Mihai Teja mai repede. Are foarte multe calități, dar la noi s-au înecat corăbiile”, a declarat Valeriu Iftime, la Digi Sport.

Îmi pare rău de Croitoru, că s-a dus (n.r. a semnat cu FC Argeș). Îmi plăcea de el. Mai sunt Prepeliță, Poenaru. Vom vedea, nu vreau să spun. E posibil Poenaru, posibil Prepeliță, vedem cu cine ne înțelegem.

- Gigi Becali, patron FCSB

>

Citește și alte știri din SuperLiga:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.