Cupa Romaniei

Napoli i-a aplicat o dublă-lovitură lui Ciobotariu » L-a învins, apoi l-a încurcat la interviu

Liviu Ciobotariu, antrenor FC Voluntari // foto: captură DigiSport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 10 November 2022

Liviu Ciobotariu (51 de ani) a fost pus în „încurcătură” de Nicolo Napoli (60), antrenorul de la FCU Craiova, după meciul câștigat de olteni cu FC Voluntari, scor 1-0.

La primul meci din noul mandat al lui Nicolo Napoli pe banca lui FCU, oltenii au învins-o pe FC Voluntari în grupa A din Cupa României, scor 1-0.

După meci, întrebat ce părere are despre faptul că Napoli și Mititelu au ajuns la a noua colaborare, Liviu Ciobotariu a uitat numele antrenorului italian, ceea ce a produs un moment simpatic.

Liviu Ciobotariu, „încurcat” de Nicolo Napoli după FCU Craiova - FC Voluntari

„Astăzi am fost mai agitat pentru că am avut mai multe situații de a marca. Am încercat să spargem apărarea foarte bine organizată a celor de la Craiova. Am făcut un joc bun, nu meritam să pierdem. Un egal ar fi fost echitabil, dacă mă raportez la ocazii.

A fost un joc frumos, sunt supărat că nu am reușit să egalăm și pentru că în prima repriză am luat gol pe contraatac, pe minge descoperită. Nu ne-am retras, nu am atacat, am lăsat adversarul 1 contra 1 cu portarul. A fost o greșeală colectivă care trebuie remediată.

În rest, ce să le reproșez jucătorilor? Și-au dorit, au alergat, au pasat, au depus efort”, a afirmat Ciobotariu la DigiSport, înainte de a fi întrebat cum vede a noua descălecare a lui Napoli la FCU.

Nu pot să comentez eu, nu știu ce relație este între domnul Mititelu și... hmm... am uitat, cum îl cheamă? Napoli, scuze (n.r. - după ce reporterul a intervenit și i-a transmis numele). Am uitat, am un lapsus acum.

Mă tot gândeam la Cristiano, la Bergodi. Nu știu ce relație au. Dacă e foarte bună, înseamnă că e benefic că l-au adus înapoi.

A și debutat cu un rezultat pozitiv. Le urez baftă, să câștige. Îmi pare rău că am pierdut, voiam măcar un egal, dar mergem înainte, mai avem un meci de jucat”, a răspuns Ciobotariu.

Felicit băieții, am făcut un meci foarte bun, am câștigat 3 puncte. Vedem ce se întâmplă la meciul următor.

M-a sunat Mititelu, i-am răspuns, am vorbit să mă întorc și am venit. Lotul e bun, competitiv pentru Liga 1. Băieții sunt cuminți, se antrenează, sunt profesioniști.

- Nicolo Napoli, antrenor FCU Craiova

Citește mai multe știri din Cupa României: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.