Cupa Romaniei

Interviu atipic după Dumbrăvița - CFR Cluj: „A fost o onoare pentru mine! Știu că am kilograme în plus, dar mă trezesc la 5, lucrez și în învățământ. Încerc să îmi fac un rost în viață”

Alexandru Ciui (28 de ani), antrenorul portarilor la clubul bănățean, a fost nevoit să intre pe teren în minutul 40. La final, a oferit un interviu extrem de sincer. / FOTO: Captură @Digi Sport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 10 November 2022

CFR Cluj a învins-o pe CSC Dumbrăvița, scor 5-0, în runda secundă a grupei C din Cupa României. Alexandru Ciui (28 de ani), antrenorul portarilor la clubul bănățean, a fost nevoit să intre pe teren în minutul 40. La final, a oferit un interviu extrem de sincer. 

În minutul 35, Robert Mikloș, portarul titular al celor de la Dumbrăvița, a ieșit pe o centrare din flancul drept al atacului „feroviar”, a respins mingea, apoi a fost izbit violent de Vito Hammershoy-Mistrati, o lovitură cu capul în zona tâmplei. A rămas inert pe gazon, tratat de medici și transportat la spital. Starea lui este una stabilă acum, potrivit declarațiilor lui Alexandriu Ciui, cel care l-a înlocuit.

Cine e Alexandru Ciui, portarul celor de la Dumbrăvița din meciul cu CFR Cluj

„Principala mea activitate este cea de antrenor al portarilor. A fost o onoare să am șansa să joc contra campioanei României. M-am bucurat de șansa avută, mai ales că Bălgrădean, adversarul meu de azi, este tot Sânnicolau Mare, la fel ca mine. Mă cunoaște de când eram copil mic. 

Știu că am multe kilograme în plus, atât pentru viața cotidiană, cu atât mai mult pentru sport, dar muncesc de dimineață, mă trezesc la 5, lucrez în învățământ. Apoi vin și la fotbal, încerc să îmi fac un rost în viață. Nu pot să zic că sunt profesionist, ca cei de la CFR Cluj. Pur și simplu a fost onoare să fiu pe teren azi! 

Sentimentele au fost mixte, reci și calde. Am avut anumite emoții. Am fost surclasați clar din toate punctele de vedere, fizic, tactic, pshihologic. Am făcut ce am putut. Păcat că am cedat pe final și am pierdut în halul ăsta, dar sunt sigur că ai mei colegi au făcut totul astăzi”, a spus Alexandru Ciui la „Digi Sport Special”.

Clasamentul Grupei C din Cupa României

EchipăMeciuri/PuncteGolaveraj
1. CFR Cluj2 m/4 p 6-1
2. U Cluj2/45-1
3. Farul2/44-2
4. Rapid2/34-3
5. Alexandria2/12-6
6. CSC Dumbrăvița2/01-9

Programul ultimei runde din grupa C:

  • Farul - CFR Cluj
  • Alexandria - Dumbrăvița
  • U Cluj - Rapid

Citește și alte știri din Cupa României: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.