Cupa Romaniei

Reacția lui Daniel Bîrligea după ce Dan Petrescu l-a descris drept un jucător veșnic accidentat

Daniel Bîrligea, CFR Cluj

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 10 noiembrie 2022

Daniel Bîrligea (22 de ani), atacantul lui CFR Cluj, a comentat meciul de Cupă cu Dumbrăvița, scor final 5-0, în care a reușit un hat-trick rapid, în doar 4 minute.

Bîrligea, transferat de CFR Cluj în ianuarie, de la Teramo, din Italia, a fost introdus pe teren în minutul 61, iar între minutele 87 și 90+1 a înscris de 3 ori.

La final, a analizat meciul și a comentat pe seama declarațiilor recente ale antrenorului Dan Petrescu, care spusese de curând că „Bîrligea e mereu accidentat”.

Daniel Bîrligea, după hat-trick-ul din Dumbrăvița - CFR Cluj

„Ei s-au apărat mult, au încercat să facă un meci foarte bun. Am avut multe ocazii, dar mingea nu a intrat aproape deloc în prima parte. Trebuia să dăm mai multe goluri în prima repriză. Și în a doua am ratat un pic.

În momentul de față sunt bine, cred că la 100%. Acum ne gândim la meciul de duminică, apoi voi merge la națională. Cred că o să fie bine, sper să joc și să avem multe rezultate bune.

Sunt un jucător care sprintează mult, mușchii se întind, se încarcă. Asta s-a întâmplat săptămâna trecută, de asta nu eram sigur de meciul trecut, dar l-am jucat, am jucat și meciul acesta și este totul OK”, a declarat Bîrligea, care a ajuns la 5 goluri în 18 meciuri pentru echipa vișinie.

Mai multe știri despre Dumbrăvița - CFR Cluj: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.