Cupa Romaniei

Explicație incredibilă pentru haosul din finalul meciului Oțelul - FCSB: „Ce vreți? Se mai întâmplă!”

+10 Foto
Meciul dintre Oțelul și FCSB, din runda secundă a grupei B din Cupa României, a întrerupt în minutul 88 din cauza gazelor lacrimogene folosite în interiorul arenei.

Articol de Vlad Nedelea  —  joi, 10 noiembrie 2022

Meciul dintre Oțelul și FCSB, scor 0-0, din runda secundă a grupei B din Cupa României, a fost întrerupt în minutul 88 din cauza gazelor lacrimogene folosite în interiorul arenei. Din primele informații, a fost doar un accident, un tub spart din greșeală.

Scene fără precedent au avut loc în finalul partidei de la Galați. Deși nu au existat incidente în tribune, atmosfera fiind una deosebită, un val de gaze a tulburat liniștea. Arbitrul asistent George Duță a fost primul care a resimțit efectul și a cerut oprirea partidei. A avut nevoie de apă pentru a-și clăti ochii și pentru a-și reveni. 

VIDEO Oțelul - FCSB, întrerupt din cauza gazelor lacrimogene: „S-a agățat spray-ul în gard!”

Gazele au ajuns apoi și la cele două bănci de rezerve, dar și pe teren. Toți fotbaliștii au apelat la tricouri pentru a opri tăria. În spatele băncii de rezerve a oaspeților a fost cel mai rău. Spectatorii s-au grăbit să părăsească zona. 

Reporterul GSP prezent la meci a auzit explicația incredibilă a unui polițist aflat pe marginea terenului: „I s-a agățat colegului spray-ul în gard. Ce vreți? Se mai întâmplă!”. În realitate a fost vorba despre o butelie de gaz. 

Meciul a fost reluat după aproximativ patru minute de întrerupere, cu efectele gazelor în continuare în aer. 

VIDEO. Atmosferă spectaculoasă la Oțelul - FCSB

>

Citește și alte știri din Cupa României: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.