Stiri extrasport

Imaginile spectaculoase postate de soția lui Dan Petrescu în Dubai » Ipostaze sexy cu soția antrenorului de la CFR Cluj

+39 Foto
Soția lui Petrescu se relaxează în Dubai / Sursă foto: Instagram@ AdrianaPetrescuOfficial

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 11 November 2022

În timp ce Dan Petrescu încearcă să o readucă pe CFR Cluj în fruntea Superligii, soția „Bursucului”, Adriana Petrescu, se relaxează la soare, în Dubai, departe de frigul din România.

Joi, Adriana a publicat două fotografii spectaculoase pe contul său oficial de Instagram, surprinse într-un cadru de vis în Dubai, la piscina în aer liber de pe acoperișul unui resort de lux. Partenera lui Dan Petrescu adoră să-și facă vacanțele în locații la modă: în vară, ea s-a relaxat în Barcelona și Milano.

Adriana, femeia din viața lui Dan Petrescu

Adriana este alături de Dan Petrescu de peste 20 de ani. Cei doi au împreună o fiică, Jennifer. 

Adriana Petrescu este pasionată de înfrumusețare prin metode naturale și de fitness, având chiar o afacere în acest domeniu. Ea postează mereu imagini din sala de forță, unde le arată urmăritorilor cum se menține într-o formă de invidiat.

Pentru mine, frumusețea înseamnă, înainte de orice altă definiție, sănătate. Ca să funcționeze corect, fiecare celulă din corp are nevoie de apă. Hidratarea organismului, a pielii, a părului este vitală. Dimineața, beau apă cu lămâie, iar apoi, pe tot parcursul zilei, consum multă, multă apă. Cremele, serumurile și măștile hidratante sunt de asemenea nelipsite din beauty kit-ul meu.

Nu mi-am făcut nicio operaţie estetică şi nici nu intenţionez să apelez la chirurgie. Într-o societate în care tot mai multe femei recurg la tratamente invazive de înfrumuseţare, eu continui să promovez frumuseţea naturală şi menţinerea acesteia prin metode non-invazive.

- Adriana Petrescu

VIDEO De ce s-a „luat” Dan Petrescu de ofițerul de presă de la CFR Cluj: „Am certat-o puțin pe Oana”

>

Citește și alte știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.