Liga 1

Florinel Coman i-a solicitat lui Becali să-l lase să plece: „O avea o ofertă de prin România, că îmi cere o hârtie. Cam bănuiesc eu ceva!”

Florinel Coman, căpitan FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 12 noiembrie 2022

Gigi Becali, patronul de la FCSB, susține că Florinel Coman i-a cerut să îl lase să plece.

Căpitanul roș-albaștrilor a pierdut echipa de start. El a fost rezervă la ultimul meci de Liga 1, 3-1 cu Rapid. A jucat în Cupa României, la 0-0 cu Oțelul, dar atunci FCSB a trimis în teren garnitura a doua.

Gigi Becali: „Coman probabil are ceva din România, mi-a cerut să îl dau împrumut”

„Păi, dacă Coman nu mai poate să dribleze un puști din Liga a 2-a, mie mi-e milă de el, pentru că el e talent mare. Ce se întâmplă nu pot să-mi dau seama. Ceva, ceva este! Nu se poate să fie «Mbappe» la 19 ani, cum spunea Hagi, și la 24, când trebuie să fie «bombă», nu mai poate să facă nici ce făcea la 18 ani. Înseamnă că e ceva în neregulă.

Am crezut în el, cum să dau jucătorul în care cred? Cum să dau jucătorul care vreau să mă salveze, am dat bani pe el, 3 milioane, el trebuie să ne scoată. El trebuie neapărat să-și revină, să explodeze. Mi-a spus că ar vrea să-l dau undeva împrumut, probabil o avea ceva de prin România, că-mi cere o hârtie.

Dar după aia, dacă are el hârtie, poate să plece oriunde. Cam bănuiesc eu ceva. Îi zic bine, mă, stai să vină perioada de transferuri, te împrumutăm undeva. Dar nu îți dau eu hârtie, că te duci la CFR, la Rapid, păi, eu îl dau la contracandidată?”, a declarat Gigi Becali la Prima Sport.

Vlad Tudor, declarații după debutul la echipa mare a lui FCSB: „Știu că pot mai mult”

>

Citește și alte știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.