Liga 1

Unde s-a rupt totul la FCSB » Explicații pentru tensiunile dintre Dică, Pintilii și Neubert: „Are o aroganță care e supărătoare”

Nicolae Dică și Mihai Stoica // FOTO: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 12 noiembrie 2022

Helmut Duckadam, fost președinte de imagine la FCSB, a comentat situația tensionată din jurul echipei.

Fostul mare portar a vorbit despre relația dintre Dică și jucători, dar și despre tensiunile dintre antrenor și Pintilii & Neubert.

Helmut Duckadam analizează tensiunile de la FCSB

„Pintilii și Neubert îl știau pe Dică și nu cred că și-au dorit ca el să revină la FCSB. Dică are o aroganță care e supărătoare. Dică a venit cu staff-ul lui și sunt convins că Pintilii și Neubert nu au mai fost în grațiile lui. Dică a venit cu doi oameni în staff, iar ei erau în plus.

La acele ședințe, nu știu ce putere aveau Pintilii și Neubert. Cu siguranță au simțit și jucătorii, care erau mai apropiați de Pintilii și de Neubert.

În plus, Dică a și venit cu o strictețe, cu o distanțare față de jucători. Jucătorii români nu-s învățați cu aceste lucruri. Vor să fii mai apropiat”, a spus Duckadam, potrivit digisport.ro.

Pe mine mă interesa altceva. Juca echipa sau nu? Dacă nu juca, cine era vinovat? Antrenorul, jucătorii, oamenii din staff? Să zică clar, nu vreau vrăjeală din asta. Ai ceva să îmi reproșezi, spune-mi. Vreau concret. Nu e cazul să facă din astea, pentru viitorul lui în carieră. 

Încerci să cauți niște scuze, că nu înțeleg? Care e problema, unde s-a greșit? Să zică clar. Am zis clar, nu vrea nimeni să îl discrediteze. Nu e un mandat încununat cu insuccese. E un mandat bun. Sunt convins că dacă nu venea înainte de meciul cu Saburtalo, nu ne calificam. Dacă venea altul, nu sunt sigur

- Mihai Stoica, manager general FCSB

VIDEO Ce l-a dezamăgit pe Mihai Pintilii la plecarea lui Nicolae Dică: „Ține de cei șapte ani de acasă”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.