Tenis

România - Ungaria 4-0. Monica Niculescu și Jaqueline Cristian se impun la dublu. „Tricolorele” s-au calificat în play-off-ul Billie Jean King Cup

România - Ungaria 4-0. Monica Niculescu și Jaqueline Cristian se impun la dublu. „Tricolorele” s-au calificat în play-off-ul Billie Jean King Cup

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 12 November 2022

România a câștigat duelul cu Ungaria, din play-off-ul Billie Jean King Cup, cu scorul de 4-0. În meciul de dublu, perechea Jaqueline Cristian / Monica Niculescu a câștigat cu Reka Jani / Panna Udvardy, scor 5-7, 6-4, 10-4.

  • România va evolua în calificările din 2023 pentru turneul final, în timp ce învinsele vor evolua în regiunile lor din Grupa I.
  • După 2-0 în prima zi, Ana Bogdan a adus azi punctul decisiv, după 6-0, 6-2 cu Panna Udvardy

Meciul #4 » Jaqueline Cristian/ Monica Niculescu – Reka Jani/ Panna Udvardy 5-7, 6-4, 10-4

  • Româncele au dominat și setul 3 și s-au impus fără emoții, ducând scorul general la 4-0 pentru România
  • Jaqueline Cristian și Monica Niculescu au dominat setul doi de la un capăt la celălalt și s-au impus cu 6-4
  • După ce România a ratat la 5-4 șansa de a închide setul, Ungaria a preluat conducerea și a câștigat primul set cu 7-5

Meciul #3 » Ana Bogdan aduce victoria României în duelul cu Ungaria

După victoria de sâmbătă, Ana Bogdan a reușit să se impună și azi, în duelul cu Panna Udvardy. Românca a reușit un nou joc excelent, fiind ajutată în special de serviciu.

În primul set, Ana a dominat schimburile autoritar. A câștigat toate game-urile, grație unui joc excelent la serviciu și a unor retururi agresive în game-urile în care Udvardy a servit.

Setul secund a avut un început mai echilibrat. Cele două jucătoare au mers cap la cap până la 2-2, când Ana a reușit să se desprindă decisiv. A câștigat 4 game-uri la rând și a luat setul cu 6-2.

Sunt foarte fericită. Simt euforie. Vă mulțumesc din suflet pentru atmosfera pe care ați făcut-o azi. Este o onoare să reprezentăm țara. Aștept cu nerăbdarea următoarea partidă

- Ana Bogdan

Desfășurarea meciului Ana Bogdan – Panna Udvardy 6-0, 6-2

Final. Ana Bogdan - Panna Udvardy 6-2.

Ana Bogdan – Panna Udvardy 4-2: Ana Bogdan este la un pas să câștige meciul. A reușit primul break din set și se apropie de victorie

Ana Bogdan – Panna Udvardy 2-2: Scorul este din nou egal. Udvary este mai sigură pe propriul serviciu și nu-i permite Anei să se distanțeze.

Ana Bogdan – Panna Udvardy 1-1: Început echilibrat de meci. Ana și-a câștigat cu greu game-ul de serviciu, iar ulterior a ratat șansa de a face break. 

A început setul secund.

Set Ana Bogdan, 6-0: Românca a continuat să joace perfect. Nu a cedat niciun game și e la un set de a aduce României punctul decisiv.

Ana Bogdan – Panna Udvardy 4-0: Jocul este dominat de sportiva noastră. Ana Bogdan evoluează excelent în acest prim set. Are execuții foarte bune, servește precis și se apără perfect. A reușit al doilea break din set are un avantaj important.

Ana Bogdan – Panna Udvardy 2-0: Ana începe foarte bine meciul. După ce a câștigat rapid game-ul de serviciul, românca a forțat la retur și a obținut break-ul

Începe meciul. Ana Bogdan servește prima.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.