Liga 2

„Dinamo trebuie să plătească” » Alin Petrache iese la atac după ce fanii lui Dinamo au rupt scaunele pe „Arcul de Triumf”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 12 noiembrie 2022

Alin Petrache, președintele Federației Române de Rugby, a vorbit despre daunele provocate de fanii lui Dinamo pe stadionul „Arcul de Triumf”, la meciul cu Sepsi, 2-3, din Cupa României.

După ce Florin Matei, secretarul general al Federației Române de Rugby, și-a arătat indignarea față de pagubele produse de fanii dinamoviști pe „Arcul de Triumf”, și Alin Petrache s-a arătat deranjat de gestul făcut de „câini”, care au rupt mai multe scaune.

Alin Petrache îi atacă pe fanii lui Dinamo care au rupt scaune pe „Arcul de Triumf”

 „În 2 ani și jumătate nu am avut un scaun rupt. E normal că ne-am supărat. Vorbim de niște scăpări. Dinamo trebuie să plătească pentru un comportament pe care clubul nu-l îmbrățișează. Astea nu fac onoare sportului. 

Înțeleg frustrările oamenilor, dar cred că ar trebui să se înțeleagă că FRR a cheltuit sume care depășesc milioane de euro. Avem peste 4,5 milioane de euro investiți pentru a ne bucura de acea arenă. Cineva a făcut studiile de acolo, pentru autorizații. Noi am fost acei oameni. Noi nu avem infrastructură în rugby, de asta spun că merităm o arenă a rugby-ului.

Cu siguranță că există oameni care trebuie să fie educați. Și la rugby, acum 10-12 ani, când juca naționala aveam spectatori care se comportau într-un anume fel. Suporterul de rugby te mai apostrofează, dar elegant. 

Stadionul «Arcul de Triumf» se va întoarce în patrimoniul rugby-ului românesc pentru 49 de ani, așa cum a fost și înainte de renovarea și construcția noului proiect. Complexul rămâne la dispoziția sportului românesc”, a spus Alin Petrache, potrivit sptfm.ro.

Nu știu suma exactă, cred că s-ar putea să fie undeva la 10.000 de lei (n.r. aproximativ 2.000 de euro), poate. Ne dorim să revenim pe „Arcul de Triumf” cât mai repede cu putință, atmosfera a fost extraordinară 

– Vlad Iacob, administrator special Dinamo, pentru Playsport

VIDEO Constantin Anghelache lansează o informație-șoc: „Un investitor din Emirate ar vrea să investească la Dinamo. Are zeci de miliarde din petrol”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.