Liga 2

Primul jucător care pleacă de la Dinamo » Conducerea „câinilor” confirmă

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 12 noiembrie 2022

Vlad Iacob, administratorul special al lui Dinamo, a anunțat că extrema Vali Lazăr (33 de ani) nu va continua la „câini”.

Intrat în dizgrația antrenorului Ovidiu Burcă, Vali Lazăr a strâns 8 meciuri pentru „câini”, ultimul fiind pe 18 septembrie.

Vali Lazăr pleacă de la Dinamo

Acum, Vlad Iacob a spus că jucătorul de bandă stânga își va rezilia contractul în iarnă.

„Am ajuns la o înțelegere cu Vali Lazăr și țin să-i mulțumesc lui. Știe situația financiară a clubului și a acceptat să-și primească banii în iarnă. Atunci va fi jucător liber de contract. Ne-am înțeles. Poate semna cu alt club atunci.

Din fericire pentru el, are o situație materială mai bună decât alți jucători. Nu avea un salariu foarte mare, dar nu vreau să intru în detalii”, a spus Vlad Iacob pentru Playsport.

75.000 de euroe cota lui Vali Lazăr, potrivit transfermarkt

Ovidiu Burcă: „Nu fac rabat de la principii”

La începutul lunii octombrie, Ovidiu Burcă, antrenorul lui Dinamo, dezvăluia pentru GSP.ro de ce nu mai mizează pe Vali Lazăr.

„Lazăr nu a fost în lot fiindcă nu a avut o atitudine profesionistă. Eu nu stau la discuții... Interesul echipei este mereu pe primul loc pentru mine, nu se negociază!

Sunt aici, la Dinamo, să iau decizii. Când sesizez că autoritatea mea e știrbită trebuie să iau atitudine. Eu nu fac diferențe între numele jucători, între români și străini, cel mai bun joacă, în viziunea mea. 

L-am pus și căpitan, am avut numeroase discuții, eu nu pot fi acuzat de rea intenție. Dar niciodată n-o să fac rabat de la principii! Vali Lazăr e în lot, o să fie cu noi, o să vedem când va reveni la meciuri”, spunea Burcă.

VIDEO Constantin Anghelache lansează o informație-șoc: „Un investitor din Emirate ar vrea să investească la Dinamo. Are zeci de miliarde din petrol”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.