Liga 1

Becali a făcut calculele » Cât cere pentru a renunța la FCSB: „Bat spre retragere”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 12 November 2022

Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit din nou despre retragerea din fotbal.

Omul de afaceri a fost întrebat ce transferuri are de gând să facă în perioada de mercato din iarnă, dar a spus că FCSB nu va fi activă pe piața transferurilor, afirmând că dorește să renunțe la fotbal.

Gigi Becali, cu gândul să renunțe la FCSB

Becali și-a făcut și calculele: vrea 15 milioane de euro pentru FCSB

„Nu mai cumpăr... Bat spre retragere. Ce înseamnă asta? Nu mai cheltuiesc bani și încerc să mai reduc cheltuielile. Să dau 150.000 de euro pentru academie nu e în regulă. Dau 50.000 de euro.

La prima echipă la fel. Văd ce pot da afară, că le expiră contractele. Nu le-am mai făcut contracte lungi, că nu mai sunt fraier. Văd ce expiră, ce pot să vând. Trebuie să reduc cheltuielile încet, încet. Nu poți să știi încotro merge lumea. Pandemie, război... Nu poți să îi dai seama.

Eu vreau doar banii pe care i-am dat. Am dat 9,3 milioane de dolari când am transformat echipa, când am „furat” echipa cum zice... Am furat echipa, dar am dat 9,3 milioane de dolari, când erau banii cât roata carului. Și mai vreau 6 milioane, bani dați de mine. Deci eu vreau 15 milioane!

Dacă văd că Tavi crește, o dau fără Tavi. Pe el vreau să iau eu banii. Ce, nu găsesc soluții juridice?”, a spus Gigi Becali la ProArena.

VIDEO Ce l-a dezamăgit pe Mihai Pintilii la plecarea lui Nicolae Dică: „Ține de cei șapte ani de acasă”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.