Campionate

Șocul sezonului în Premier League! Manchester City, răpusă dramatic pe teren propriu

+9 Foto
Manchester City a perdut cu Brentford, scor 1-2, într-un meci din etapa #16 din Premier League/ foto Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 12 noiembrie 2022

Manchester City a perdut cu Brentford, scor 1-2, într-un meci din etapa #16 din Premier League.

În ultimul meci înainte de pauza cauzată de Campionatul Mondial, echipa lui Guardiola s-a împiedicat pe teren propriu cu Brentford. Oaspeții i-au luat tare pe „cetățeni” încă din startul meciului.

Onyeka și Toney au ratat două șanse monumentale în primele 7 minute. Portarul Ederson a fost însă într-o zi de grație și i-a blocat pe cei doi.

Surpiză în Premier League. Manchester City - Brentford 1-2

Ivan Toney s-a revanșat și nu l-a mai iertat pe Ederson. În minutul 16, atacantul englez a trimis perfect cu capul, sub bară. 

Manchester City a trecut apoi la conducerea jocului, dar nu și-a creat ocazii mari. „Cetățenii” au fost aproape să primească un penalty în minutul 30, dar hențul lui Pinnok a fost câțiva milimetri în afara careului. 

Manchester City a reușit în cele din urmă să bage mingea în poartă. Foden a trimis năpraznic din voleu, sub bară, chiar la ultima fază a primei reprize.

+9 Foto
foto: Imago

Final dramatic în Manchester City - Brentford

Startul reprizei secunde a fost marcat de accidentarea lui Aymeric Laporte. Internaționalul spaniol și-a spart capul și a fost cusut pe teren, sub privirile lui Haaland. Apoi a venit rândul celor doi portari să fure show-ul.

Ederson l-a exasperat din nou pe Toney cu o intervenție miraculoasă, în timp ce Raya a blocat șuturile lui Rodri și De Bruyne. Arbitrul a arătat 10 minute de prelungiri, iar echipa care a profitat a fost Brentford.

După un contraatac purtat în banda dreaptă, Dasilva a centrat pe jos în careu, de unde Toney a trimis fără emoții în poartă. După această înfrângere, City rămâne pe locul doi, la două puncte sub liderul Arsenal. „Tunarii” joacă azi cu Wolves, de la ora 21:45.

Caseta meciului Manchester City - Brentford 1-2

Clasament Premier League

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.